Eurosport

Dragoș Nedelcu, împrumutat de FCSB la MOL Vidi

Dragoș Nedelcu, împrumutat de FCSB la MOL Vidi

11/02/2020 la 09:06Actualizare 11/02/2020 la 10:41

FCSB a anunţat că l-a împrumutat pe mijlocaşul Dragoş Nedelcu în Ungaria, la formaţia MOL Vidi. În urma tranzacţiei, vicecampioana României s-a ales cu 500.000 de euro.

Maghiarii pot însă să îl cumpere definitiv. În contract există o clauză de cumpărare, care poate fi activată la vară, la finalul stagiunii.

Conducerea roș-albaștrilor a ajuns la un acord cu oficialii maghiari pentru un împrumut pe un an, vicecampioana urmând a primi, pentru această perioadă, suma de 500.000 de euro. În cazul în care mijlocașul la închidere va avea evoluții apreciate, ungurii au o clauză de transfer definitiv, în valoare de 1,5 milioane de euro.

De pe urma afacerii, FCSB poate scoate un profit de maximum 500.000 de euro. Nedelcu a venit la FCSB în 2017, pentru 1.5 milioane de euro.

În ultimul an, s-a vorbit despre interesul unor formații din MLS pentru fostul mijlocaș de la Viitorul, dar șefii roș-albaștrilor au evitat să accepte, în speranța că fotbalistul va pleca în vestul Europei, pe o sumă mai mare. Nu s-a întâmplat așa, iar oficialii și-au pierdut încrederea în potențialul lui Nedelcu. Astfel, la final de ianuarie, când MOL Vidi și-a manifestat interesul pentru un transfer, partea română a fost extrem de deschisă. În cele din urmă, după două săptămâni de negocieri, s-a ajuns la varianta împrumutului contra a jumătate de milion de euro.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.