Jucătorii lui CFR Cluj îi întâlnesc marți pe elvețienii de la Young Boys Berna, în turul al treilea al preliminariilor Champions League, însă atmosfera din cadrul clubului este destul de agitată. Antrenorul campioanei României, Marius Șumudică, a luat azi o decizie radicală: l-a exclus pe Alex Chipciu din lot.
Mijlocașul de 32 de ani al ardelenilor, care încasează lunat 30.000 de euro (cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1), a avut o ieșire nervoasă în timpul antrenamentului, transmite Look Sport. În timpul unui joc de 4 contra 2, Chipciu a fost lovit în față cu mingea de portarul Otto Hindrich și a reacționat violent. Șumudică a reacționat imediat și l-a exclus pe Chipciu din lot.

Alex Chipciu, OUT din lotul CFR-ului! Anunțul lui Șumudică

Fotbal
Marius Șumudică, pe lista unui club important din Turcia! Prima reacție a antrenorului
26/10/2022 LA 16:30
"A spus că este foarte nervos și nu poate continua antrenamentul. Din momentul acela, pentru mine a fost următorul pas să anunț conducerea clubului să fie scos de pe lista UEFA și să nu mai continue în acest grup, pentru că nu am nevoie de astfel de jucători. El a ales singur drumul. Nu stau să fac un caz Chipciu, el este un jucător valoros, pe care eu l-am băgat de când am venit. A marcat un gol care ne-a calificat (n.r. cu Borac Banja Luka), nu cred că trebuia să aibă atitudinea asta.
Până în momentul de față mă așteptam la niște scuze, dacă ar fi vrut să facă un pas de reconciliere. Nu le-am primit, de fapt nici nu trebuia să mi le ceară mie, trebuia să le ceară grupului. Drumurile noastre se despart. Din momentul de față, Chipciu nu mai face parte din lotul CFR-ului. Asta este strict decizia antrenorului Șumudică", a declarat Marius Șumudică, la conferința de presă.

Marius Șumudică nu se joacă! Tehnicianul își taxează serios jucătorii

Alex Chipciu nu este primul fotbalist care primește acest tratament din partea lui Marius Șumudică. Antrenorul CFR-ului a procedat la fel și cu Mario Rondon.
Atacantul din Venezuela a plecat de la echipă după ce a făcut un gest la antrenamente, gest pe care Șumudică nu a putut să-l accepte și a luat imediat măsuri.
Fotbal
Marius Șumudică laudă prestațiile lui Alibec. "Este printre cei mai buni atacanți cu care am lucrat"
24/10/2022 LA 10:02
Romanian Liga I
Șumudică intervine în conflictul de la CFR Cluj. Sfat pentru Dan Petrescu: "Cum să lucrez cu el?!"
20/09/2022 LA 18:44