Eurosport

Dubla sancțiune primită de Iulian Cristea, după faultul teribil comis asupra lui Perovic

Dubla sancțiune primită de Iulian Cristea, după faultul teribil comis asupra lui Perovic

28/02/2020 la 16:27Actualizare 28/02/2020 la 16:30

Iulian Cristea a primit 3 etape de suspendare în urma cartonaşului roşu văzut la derby-ul dintre Dinamo şi FCSB, din penultima etapă a sezonului regulat. Mai mult, fundașul "roș-albaștrilor" va avea de achitat și o amendă de 5.000 de lei.

În prima repriză a duelului de pe National Arena, Cristea a avut o intrare dură asupra lui Slavko Perovic. Fundașul "roș-albaștrilor" l-a lovit cu piciorul în față pe atacantul sârb, care a rămas inert pe gazon, spre disperarea jucătorilor celor două echipe.

Faultul s-a petrecut în minutul 44, într-un duel la mijlocul terenului, când Iulian Cristea a vrut să degajeze, însă l-a nimerit cu piciorul direct în față pe sârbul lui Dinamo. Perovic a fost dus la Spitalul de Urgenţă Floreasca, acolo unde a rămas peste noapte. Andrei Sin s-a repezit să-l salveze pe colegul său să nu-și înghită limba. Lângă sârb a ajuns şi Bălgrădean, portarul FCSB-ului fiind primul care şi-a dat seama de gravitatea situaţiei şi a sprintat până la mijlocul terenului.

Doctorii au intervenit de urgență pe teren, iar după mai multe minute, Perovic şi-a revenit şi a fost urcat în salvare. După noaptea petrecută la spital, sârbul i-a asigurat pe fanii dinamoviști că totul este sub control: "Acum sunt mai bine, slavă Domnului. Am rămas doar cu câțiva dinți lipsă."

Iulian Cristea a primit și o amendă de 5.000 lei

Pe lângă suspendarea de 3 meciuri, Iulian Cristea a primit şi o amendă de 5.000 de lei din partea Comisiei de Disciplină a FRF, care a sancţionat şi cele două cluburi după partida de pe Arena Naţională. Dinamo şi FCSB au fost sancționate cu câte 15.000 de lei din cauza incidentelor provocate de suporterii lor.

FCSB va juca primul meci din play-off pe terenul lui FC Botoșani, mâine de la ora 20:30. De cealaltă parte, Dinamo va începe pe play-out-ul în "Ștefan cel Mare", în compania celor de la Academica Clinceni, în această seară de la ora 20:30.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.