Conducerea lui Dinamo a decis să sesizeze Federația Română de Fotbal cu privire la dreptul de joc al lui Andrei Vlad la meciul tur cu FCSB din semifinalele Cupei României, pierdut pe teren propriu cu 0-3. Vlad avea două cartonaşe galbene primite în "optimi" şi "sferturi". Regulamentul Disciplinar al Federaţiei prevede însă că avertismentele sunt anulate înainte de sferturile de finală. În schimb, în ROAF momentul anulării cartonașelor galbene este înainte de optimile de finală.

Dinamo, șanse nule de a câștiga meciul cu FCSB la masa verde

Ca atare, clubul din Ștefan cel Mare a cerut victoria la masa verde, dar demersul are șanse mici de izbândă. Dincolo de regulamente, apelul trebuia făcut imediat după meci, nu la o distanță atât de mare.
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
ACUM 5 ORE
Conștientizând probabil că Dinamo are șanse mici de izbândă în acest caz, Mihalcea a dezvăluit că nu cunoaște amănunte despre caz. O minciună sfruntată, e convins fostul președinte de imagine al roș-albaștrilor, Helmut Duckadam.
"Mă surprinde că spune că nu știe, nu îl interesează, că el antrenează. Cum poți să spui așa o minciună gogonată? Dacă ai câștig de cauză, tu ești în finală. Cum să nu te intereseze, cum să nu știi? Pot retrograda, dar să câștige Cupa. Pentru un antrenor, orice trofeu contează!", a afirmat Duckadam la Digi Sport.
FCSB s-a calificat în finala Cupei României, unde va întâlni, în proporție de 99% pe Sepsi. Formația din Sf.Gheorghe joacă azi returul cu Poli Iași, însă în prima partidă s-a impus cu 5-1, astfel că soarta calificării este jucată.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54