Dumitru Cardoso a marcat 5 goluri pentru Gaz Metan în acest campionat, dar versatilitatea atacantului de 28 de ani l-a atras pe Dan Petrescu. Fotbalistul cu tată român și mamă din Brazilia este născut în Suedia și a crescut în Italia. Cardoso este produsul acandemiei de la Empoli și s-a consacrat la Napoli.
https://i.eurosport.com/2020/08/12/2863191.jpg
După selecții în naționalele juniori ale Italiei, Cardoso nu a avut evoluția așteptată și a jucat la echipe din ligile inferioare, ca Nottingham Forest, Alcorcon sau Livorno. Venirea în vara trecută în România a fost un restart al carierei, iar Dumitru Cardoso a început să arate ce poate sub conducerea lui Edi Iordănescu la Gaz Metan.
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
IERI LA 07:46

Dumitru Cardoso este încântat de varianta CFR Cluj

Monitorul de Cluj scrie că Dumitru Cardoso vrea să plece de la Mediaș după ce echipa a pierdut mai mulți jucători importanți în această perioadă. Sergiu Buș, Neluț Roșu, Ely Fernandes sau Ioan Hora au ales să plece din cauza problemelor financiare. Transferul lui Cardoso la CFR Cluj s-ar putea face ușor datorită relațiilor excelente dintre cele două cluburi. Deja Mario Rondon și Luis Aurelio au făcut acest drum în ultimii ani.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09