Dumitru Cardoso a marcat 5 goluri pentru Gaz Metan în acest campionat, dar versatilitatea atacantului de 28 de ani l-a atras pe Dan Petrescu. Fotbalistul cu tată român și mamă din Brazilia este născut în Suedia și a crescut în Italia. Cardoso este produsul acandemiei de la Empoli și s-a consacrat la Napoli.
https://i.eurosport.com/2020/08/12/2863191.jpg
După selecții în naționalele juniori ale Italiei, Cardoso nu a avut evoluția așteptată și a jucat la echipe din ligile inferioare, ca Nottingham Forest, Alcorcon sau Livorno. Venirea în vara trecută în România a fost un restart al carierei, iar Dumitru Cardoso a început să arate ce poate sub conducerea lui Edi Iordănescu la Gaz Metan.
UEFA Europa Conference League
"Rămâneți muți dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR!" Replica lui Șumudică după atacul lui Petrescu
ACUM 4 ORE

Dumitru Cardoso este încântat de varianta CFR Cluj

Monitorul de Cluj scrie că Dumitru Cardoso vrea să plece de la Mediaș după ce echipa a pierdut mai mulți jucători importanți în această perioadă. Sergiu Buș, Neluț Roșu, Ely Fernandes sau Ioan Hora au ales să plece din cauza problemelor financiare. Transferul lui Cardoso la CFR Cluj s-ar putea face ușor datorită relațiilor excelente dintre cele două cluburi. Deja Mario Rondon și Luis Aurelio au făcut acest drum în ultimii ani.
UEFA Europa Conference League
Petrescu îl critică pe Șumudică, după Jablonec-CFR 1-0: "Nu eu am făcut pregătirea și transferurile"
ACUM 11 ORE
UEFA Europa Conference League
Jablonec - CFR 1-0. Meci modest făcut de formația lui Dan Petrescu în grupele Conference League
ACUM 11 ORE