Știrea exclusivă de joi seară a fost confirmată de Dumitru Dragomir. Da, Cataramă îl vrea la Dinamo, iar Dragomir plusează.
Am avut o discuție cu domnul Cataramă și i-am spus că vin alături de el, dar ca co-participant financiar la acest proiect. E greu să mai fiu eu angajat. Prefer să risc niște bani de-ai mei și să scot niște bani. Nu mă duc la Dinamo să pierd bani sau să iau 5000 de euro pe lună! Dinamo trebuie să fie obligatoriu o afacere. Gândirea lui Catarmă de a băga clubul pe bursă e nemaipomenită. E o gândire pe care am avut-o și eu. Într-o Capitală cu 2 milioane de oameni e imposibil să nu bagi un club la bursă și să fie câștigător. Becali cred că va băga și el clubul la bursă.
Cu domnul Cataramă am vorbit doar la telefon. I-am spus că vin și să-mi dea procente. Bag bani și ne apucăm de treabă. Singur nu aș veni la Dinamo. Merg doar alături de oameni serioși ca Viorel Cataramă, Nicolae Badea, Mircea Lucescu. Știu și eu câte ceva în fotbal. Am condus zeci de ani, am făcut două legi în această țară. Trebuie căutați oameni care au făcut ceva, a declarat Dumitru Dragomir la Pro X.
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
IERI LA 15:53
Înainte de a fi președintele Ligii Profesioniste pentru 17 ani, "Mitică" a condus cluburile Chimia Rm Vâlcea, cu care a câştigat şi Cupa României, Viitorul Scorniceşti, FCM Braşov şi Victoria Bucureşti. Dragomir nu a ascuns niciodată că în tinerețe a simpatizat pe Dinamo, însă o eventuală venire acum la clubul din Ștefan cel Mare cu siguranță că nu ar fi văzută cu ochi buni de suporteri.
Actualul patron, Ionuț Negoiță a anunțat că nu mai vrea să finanțeze clubul din Ștefan cel Mare. În aproximativ o lună, Dinamo ar putea intra în colaps, dacă Negoiță nu va găsi un om care să-i cumpere măcar o parte din acțiuni.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
IERI LA 12:26
Romanian Liga I
Final în play-off-ul Ligii 2! Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1, U Cluj și Chiajna, la baraj
15/05/2022 LA 15:02