Știrea exclusivă de joi seară a fost confirmată de Dumitru Dragomir. Da, Cataramă îl vrea la Dinamo, iar Dragomir plusează.
Am avut o discuție cu domnul Cataramă și i-am spus că vin alături de el, dar ca co-participant financiar la acest proiect. E greu să mai fiu eu angajat. Prefer să risc niște bani de-ai mei și să scot niște bani. Nu mă duc la Dinamo să pierd bani sau să iau 5000 de euro pe lună! Dinamo trebuie să fie obligatoriu o afacere. Gândirea lui Catarmă de a băga clubul pe bursă e nemaipomenită. E o gândire pe care am avut-o și eu. Într-o Capitală cu 2 milioane de oameni e imposibil să nu bagi un club la bursă și să fie câștigător. Becali cred că va băga și el clubul la bursă.
Cu domnul Cataramă am vorbit doar la telefon. I-am spus că vin și să-mi dea procente. Bag bani și ne apucăm de treabă. Singur nu aș veni la Dinamo. Merg doar alături de oameni serioși ca Viorel Cataramă, Nicolae Badea, Mircea Lucescu. Știu și eu câte ceva în fotbal. Am condus zeci de ani, am făcut două legi în această țară. Trebuie căutați oameni care au făcut ceva, a declarat Dumitru Dragomir la Pro X.
Romanian Liga I
Fundașul adus recent de Dinamo, OUT de la meciul cu Craiova! Când ar putea debuta Andre Pinto
IERI LA 17:03
Înainte de a fi președintele Ligii Profesioniste pentru 17 ani, "Mitică" a condus cluburile Chimia Rm Vâlcea, cu care a câştigat şi Cupa României, Viitorul Scorniceşti, FCM Braşov şi Victoria Bucureşti. Dragomir nu a ascuns niciodată că în tinerețe a simpatizat pe Dinamo, însă o eventuală venire acum la clubul din Ștefan cel Mare cu siguranță că nu ar fi văzută cu ochi buni de suporteri.
Actualul patron, Ionuț Negoiță a anunțat că nu mai vrea să finanțeze clubul din Ștefan cel Mare. În aproximativ o lună, Dinamo ar putea intra în colaps, dacă Negoiță nu va găsi un om care să-i cumpere măcar o parte din acțiuni.
Romanian Liga I
Lovitură de teatru în Ștefan cel Mare! Bonetti poate rămâne antrenor la Dinamo: "El vrea să revină!"
23/09/2021 LA 14:08
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32