Nocturna stadionului din "Copou" s-a stins exact în momentul în care Poli Iași a reușit să înscrie golul de 2-1. Onea a șutat de la marginea careului, mingea a intrat în plasă, dar în același timp s-a stins și nocturna arenei.
Același lucru se întâmplase și înaintea duelului, motiv pentru care arbitrul central a fost nevoit să oprească meciul. Potrivit regulamentului, gazdele vor pierde meciul la "masa verde".
Cunoscuți deja pentru umorul și carisma lor, oamenii care se ocupă în mediul online de Poli Iași au decis că rezumatul unei seri istorice în fotbalul românesc poate fi prezentat cel mai bine sub forma unei poezii.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Pe site-ul oficial al clubului au fost postate câteva versuri care exprimă multă frustrare și dezamăgire din partea moldovenilor. Titlul creației este "La omul sărac...!", care face trimitere la celebrul proverb românesc cu continuarea "Nici boii nu trag".
"Desigur că e frustrant! / După un start de meci amânat! / Și un gol handicap! / Să întorci rezultatul și...să pierzi! / Fără să mai joci! / Și nu din vina ta! / Trebuie să treceți peste asta! / Își au și alții frustrările lor!", este poezia postată pe site-ul oficial al lui Poli Iași.
https://i.eurosport.com/2020/11/01/2926962.jpg

Moment incredibil în Poli Iași - Viitorul! Nocturna stadionului s-a stins exact când moldovenii au înscris golul 2

Meciul de la Iași a început cu o întârziere de 50 de minute, din cauza defecțiunilor de la 2 stâlpi de iluminat. Organizatorii meciului au reușit în cele din urmă să pornească unul dintre cei doi stâlpi, iar partida a început fiind folosiți, per total, 3 stâlpi.
În minutul 54 însă, pe stadionul din Iași s-au stins și ceilalți 2 stâlpi de nocturnă care nu au avut probleme la începutul partidei, iar arbitrul a fost nevoit să fluiere finalul meciului.
Dobrosalevici reușise să deschidă scorul pentru Viitorul în minutul 20, iar la pauză s-a intrat cu 1-0 pentru trupa din Constanța. Poli Iași, condusă de Daniel Pancu, a reușit să egaleze în minutul 51, prin Zajmovic.
3 minute mai târziu, Onea reușise să aducă în avantaj formația moldoveană. Din păcate pentru Poli Iași, deznodământul avea să fie dezastruos.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58