George Țucudean s-a înscris în programul DDB la secțiunea ”elită” și va dona 1948 de euro pe an. Gestul său a fost primit cu căldură de cei din Peluza Cătălin Hîldan: ”Respect George! Mai ales că faci gestul ăsta dintr-o poziție mai puțin comodă, fiind jucătorul altei echipe”, au scris dinamoviștii pe pagina de Facebook a peluzei.
"Oriunde am fost, mi-am asumat faptul că sunt câine. Dar acum vreau să vă susțin, nu neapărat ca dinamovist, ci ca unul care iubește fotbalul și care știe că fără Dinamo, fotbalul românesc ar fi prea sărac.", le-a transmis Țucudean fanilor dinamoviști.
George Țucudean evoluează în prezent pentru CFR Cluj din 2018, unde a reușit să marcheze 23 de goluri în 44 de meciuri jucate în Liga 1. El a evoluat în 2015 și pentru marea rivală a lui Dinamo, FCSB. Țucudean nu este primul jucător de la FCSB care donează pentru Dinamo, un gest similiar fiind făcut și de Nicușor Stanciu.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Au fost strânși banii pentru licența lui Dinamo

Asociaţia "Doar Dinamo Bucureşti" a anunţat că a strâns banii necesari pentru obţinerea licenţei pentru următorul sezon. Acţionarul majoritar al lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, încearcă să vândă Dinamo unui fond de investiţii din Spania.
Asociaţia "Doar Dinamo Bucureşti" a anunţat pe pagina oficială "Peluza Cătălin Hîldan" că sunt aproape de a salva formaţia preferată. "Pregătim alături de sponsorul tehnic tricourile pentru sezonul următor, pe care vor fi trecute numele tuturor celor înscrişi în DDB până la obţinerea licenţei. Pentru luni 27 aprilie, am organizat o partidă de fotbal virtual pe Naţional Arena, în speranţa de a nu rămâne doar cu echipa virtuală Dinamo. Banii strânşi vor completa sumele pentru salvarea fotbalului real. Este nevoie de mobilizarea voastră în cumpărarea de bilete.
Boardul DDB şi-a desemnat specialiştii în domeniul juridic şi financiar, într-o delegaţie condusă de avocatul Sorin Vlădescu pentru a participa la tratativele de preluare a clubului de către o puternică societate din Spania".

E Premier League

De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20