Dushan Uhrin nu mai este antrenorul lui Dinamo. Cehul i-a înștiințat pe jucători în această dimineață decizia luată, iar Iuliu Mureșan a confirmat și el plecarea cehului.
Așadar, cel de-al doilea mandat al lui Dusan Uhrin pe banca "alb-roșilor" s-a încheiat după mai puțin de 3 luni. Situația financiară delicată a dus la acest deznodământ, cehul nemairezistând în condițiile în care nici el și nici jucătorii nu și-au primit salariile, iar clubul tocmai a intrat în insolvență.

Dario Bonetti, favorit să devină noul antrenor al lui Dinamo

Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
IERI LA 04:58
Astfel, cu mai puțin de o săptămână înainte de startul noului sezon, Dinamo nu are antrenor. Iuliu Mureșan i-a liniștit însă pe fani, declarând că se aștepta ca Uhrin să nu mai continue și a menționat numele antrenorului pe care și-l dorește la echipă. Este vorba despre Dario Bonetti, italianul care i-a mai antrenat pe "câini" în două rânduri: iunie-octombrie 2009 și aprilie-boiembrie 2012.
"Dușan a plecat cu tot stafful, era o situația previzibilă. Ne așteptam să se ajungă aici. S-au vehiculat multe nume de antrenori români liberi de contract, dar eu m-aș opri asupra unui tehnician italian care a făcut performanță la Dinamo, Dario Bonetti. El se află și într-o relație bună cu DDB-ul, iar acum avem nevoie de un tot unitar la club.
Sperăm să rezolvăm totul în următoarele zile și să dăm drumul la treabă, pentru că începe campionatul", a spus Iuliu Mureșan, pentru Digi Sport.
Ultima echipă antrenată de Dario Bonetti a fost ASA Târgu Mureș, unde a stat însă numai 3 etape, în 2016. În afară de Dinamo și ASA, Bonetti a mai antrenat câteva echipe mici din Italia (Potenza, Gallipoli sau Juve Stabia), FC Sopron (Ungaria) și a stat și 7 meciuri pe banca naționalei Zambiei.
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
21/01/2022 LA 20:55
Romanian Liga I
FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare
21/01/2022 LA 20:14