„Eu nu am fost plătit deloc. Și nu cred că a fost plătit cineva. Mai am contract un an și vreau să continui, dar trebuie să am un plan de la cei care sunt în acționariatul clubului. Vreau să văd ceva atitudine, pentru că trebuie rezolvate foarte multe probleme.
E o situație foarte grea, nu suntem deloc pe drumul cel bun și nu știu dacă se va schimba. Trebuie să iasă cineva în față cu un plan pentru sezonul următor. În acest moment eu nu știu ca Dinamo să aibă vreun plan”, a declarat cehul conform Gazetei Sporturilor.

Dusan Uhrin: ”Trebuie să discutăm serios!”

Romanian Liga I
EXCLUSIV - Petrescu, ca și demis de la CFR! Boloni și-a dat acordul de principiu să vină în Gruia
ACUM 9 ORE
”Acum eu vorbesc doar cu Mario. O dată sau de două ori am vorbit cu Alex Anghel de la DDB, dar mie nu mi-a spus nimeni ce vor să facă. Voi vedea, după ce mă voi întoarce sigur trebuie să discutăm serios.
Nu știu sincer ce vor sau ce plan au. Nu se știe exact pe ce bani ne bazăm. Au promis că-mi vor da niște informații concrete în această săptămână. Ne trebuie fundași centrali, atacanți și un fundaș dreapta, pentru că trebuie să avem cel puțin 20 de jucători buni pentru a putea face față în prima ligă”, a adăugat Uhrin.
Dusan Uhrin a preluat-o pe Dinamo într-o situație extrem de dificilă însă a reușit să salveze clubul din Ștefan cel Mare de la retrogradare. Cehul are nouă meciuri pe banca lui Dinamo: cinci victorii, două egaluri și două înfrângeri.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, întrebat dacă se teme că va fi dat afară de la CFR. Anunțul tehnicianului
ACUM 10 ORE
Romanian Liga I
Lovitură de teatru: CFR vrea să scape cu orice preț de Dan Petrescu. Ce s-a întâmplat
ACUM 10 ORE