„Eu nu am fost plătit deloc. Și nu cred că a fost plătit cineva. Mai am contract un an și vreau să continui, dar trebuie să am un plan de la cei care sunt în acționariatul clubului. Vreau să văd ceva atitudine, pentru că trebuie rezolvate foarte multe probleme.
E o situație foarte grea, nu suntem deloc pe drumul cel bun și nu știu dacă se va schimba. Trebuie să iasă cineva în față cu un plan pentru sezonul următor. În acest moment eu nu știu ca Dinamo să aibă vreun plan”, a declarat cehul conform Gazetei Sporturilor.

Dusan Uhrin: ”Trebuie să discutăm serios!”

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
”Acum eu vorbesc doar cu Mario. O dată sau de două ori am vorbit cu Alex Anghel de la DDB, dar mie nu mi-a spus nimeni ce vor să facă. Voi vedea, după ce mă voi întoarce sigur trebuie să discutăm serios.
Nu știu sincer ce vor sau ce plan au. Nu se știe exact pe ce bani ne bazăm. Au promis că-mi vor da niște informații concrete în această săptămână. Ne trebuie fundași centrali, atacanți și un fundaș dreapta, pentru că trebuie să avem cel puțin 20 de jucători buni pentru a putea face față în prima ligă”, a adăugat Uhrin.
Dusan Uhrin a preluat-o pe Dinamo într-o situație extrem de dificilă însă a reușit să salveze clubul din Ștefan cel Mare de la retrogradare. Cehul are nouă meciuri pe banca lui Dinamo: cinci victorii, două egaluri și două înfrângeri.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11