”Am început meciul de la 0-2, am înscris, am revenit, dar nu mi-a plăcut că am avut parte de un astfel de start. Terenul a fost la fel pentru ambele echipe, nu ne putem ascunde, dar așa cum v-am spus nu putem să pierdem meciuri încă din start”, a declarat Dușan Uhrin, la Digi Sport.
”Am marcat două goluri, pe un teren din deplasare, dar am pierdut două puncte. E o distanță mare față de echipele din față, dar mai sunt multe meciuri”, a mai spus tehnicianul.
https://i.eurosport.com/2019/09/30/2686995.jpg
Romanian Liga I
Concluziile lui Flavius Stoican după FC Argeș – Dinamo 2-1. "Ce mai contează acum?"
ACUM 21 ORE

Dan Nistor: ”E greu să ajungem în play-off”

”Atât timp cât pornești de la 0-2 e foarte greu. Apoi, după pauză, am avut acele ocazii mari, cum a fost și cea a lui Popică. Asta este, trebuie să muncim mai mult, nu avem ce face”, a declarat Dan Nistor la Digi Sport.
Dan Nistor a fost întrebat dacă faptul că pasele sale nu sunt fructificate de către coechipierii săi, iar dinamovistul a răspuns: ”Eu sunt plătit pentru a face acest lucru și voi face mereu tot ce depinde de mine pentru a câștiga echipa. În rest, nu mai depinde de mine. Cel mai important era să câștigăm azi pentru a ne apropia de locurile fruntașe, dar nu am făcut-o. E în continuare greu să ajungem în play-off”.
În clasamentul Ligii 1, Dinamo Bucureşti se menţine pe locul 9, cu un total de 22 de puncte.
Romanian Liga I
FC Argeș - Dinamo 2-1. Flavius Stoican a pierdut primul meci după revenirea în Ștefan cel Mare
ACUM O ZI
Romanian Liga I
Exclusiv | Lucian Goian, tranșant privind situația de la Dinamo: "Aș prefera să retrogradeze"
IERI LA 13:45