Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dusan Uhrin vrea să fie "salvatorul" lui Dinamo: "O să dau totul, dar avem o grămadă de probleme!"

Irina Aldea

Publicat 17/04/2021 la 08:45 GMT+3

Dinamo a obținut primul punct după o lună de zile într-un meci cu Astra Giurgiu. Dusan Uhrin s-a declarat mulțumit de prestația echipei sale și a mărturisit că și-a propus să salveze trupa din "Ștefan cel Mare".

Dusan Uhrin Jr. va fi noul antrenor al lui Gaz Metan Mediaș

Credit imagine: Eurosport

A doua partidă a play-out-ului Ligii 1, dintre Astra Giurgiu și Dinamo București s-a încheiat vineri seara cu scorul de 0-0. Dinamo obține primul punct după o lună de zile. Dinamo București, cu Dusan Uhrin Jr. aflat pe banca tehnică, la prima sa apariție în acest sezon, a obținut un punct important în lupta pentru evitarea retrogradării.
Astra a avut cele mai importante ocazii de poartă în prima repriză, culminând cu faza din minutul 45+1, când Wuthrich a preluat bine o pasă în marginea careului, dar a șutat pe centrul porții. Dinamo a trimis prima minge pe poartă în debutul reprizei secunde și a avut prima ocazie mare de gol în minutul 74.

Dusan Uhrin Jr., hotărât să salveze Dinamo de la "pieire"

Giurgiuvenii au rămas în 10 oameni, în minutul 90, Boe Kane primind două cartonașe galbene în interval de 5 minute. Partida s-a încheiat 0-0, punctul obținut de Dinamo fiind primul după mai bine de o lună. După ce a învins Dinamo, cu câteva zile în urmă, în Cupa României, Astra a ratat de data aceasta ocazia de a duce cele 3 puncte și e temporar pe locul 9, cu 20 de puncte.
"Sunt satisfăcut cu acest egal. Trebuie să fim mai agresivi! Nu am marcat, dar nici nu am luat gol. Le-am spus jucătorilor că trebuie să fie agresivi. Le explic la antrenamente ce vreau de la ei. A fost un meci bun, ambele echipe au jucat bine. Trebuie să schimbăm multe! Trebuie să dăm 100%, să fim tot timpul concentrați. Avem o grămadă de probleme, trebuie să mergem înainte și să fim pozitivi. Problema e că nu avem puncte și nu înscriem, dar azi a fost foarte dificil. O să dau totul pentru a salva Dinamo", a spus Dusan Uhrin, după primul meci de la revenirea în "Ștefan cel Mare".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo