A doua partidă a play-out-ului Ligii 1, dintre Astra Giurgiu și Dinamo București s-a încheiat vineri seara cu scorul de 0-0. Dinamo obține primul punct după o lună de zile. Dinamo București, cu Dusan Uhrin Jr. aflat pe banca tehnică, la prima sa apariție în acest sezon, a obținut un punct important în lupta pentru evitarea retrogradării.
Astra a avut cele mai importante ocazii de poartă în prima repriză, culminând cu faza din minutul 45+1, când Wuthrich a preluat bine o pasă în marginea careului, dar a șutat pe centrul porții. Dinamo a trimis prima minge pe poartă în debutul reprizei secunde și a avut prima ocazie mare de gol în minutul 74.

Dusan Uhrin Jr., hotărât să salveze Dinamo de la "pieire"

Romanian Liga I
Dusan Uhrin, debusolat după retrogradarea lui Dinamo: "Nu mă întrebați de viitorul clubului!"
29/05/2022 LA 20:56
Giurgiuvenii au rămas în 10 oameni, în minutul 90, Boe Kane primind două cartonașe galbene în interval de 5 minute. Partida s-a încheiat 0-0, punctul obținut de Dinamo fiind primul după mai bine de o lună. După ce a învins Dinamo, cu câteva zile în urmă, în Cupa României, Astra a ratat de data aceasta ocazia de a duce cele 3 puncte și e temporar pe locul 9, cu 20 de puncte.
"Sunt satisfăcut cu acest egal. Trebuie să fim mai agresivi! Nu am marcat, dar nici nu am luat gol. Le-am spus jucătorilor că trebuie să fie agresivi. Le explic la antrenamente ce vreau de la ei. A fost un meci bun, ambele echipe au jucat bine. Trebuie să schimbăm multe! Trebuie să dăm 100%, să fim tot timpul concentrați. Avem o grămadă de probleme, trebuie să mergem înainte și să fim pozitivi. Problema e că nu avem puncte și nu înscriem, dar azi a fost foarte dificil. O să dau totul pentru a salva Dinamo", a spus Dusan Uhrin, după primul meci de la revenirea în "Ștefan cel Mare".
Romanian Liga I
FCSB - Dinamo | Mesajul lui Vintilă înaintea derby-ului: ”Nu comentez ironiile dinamoviștilor”
07/10/2019 LA 11:42
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40