Liga Profesionistă de Fotbal a întocmit echipa ideală după 15 etape parcurse în campionatul României. În primul unsprezece al competiției regăsim patru fotbaliști de la FCSB, câte doi de la CFR Cluj și Universitatea Craiova și câte unu de la Academica Clinceni, Astra Giurgiu și Sepsi Sf. Gheorghe.
Așadar, echipa turului este dominată de jucători de la liderul FCSB. Tănase, Man, Moruțan și Cristea sunt jucătorii liderului care au fost aleși de LPF în formația primei părți a campionatului. De la campioana CFR sunt doi jucători, Deac și Burcă, în timp ce de la Craiova sunt Bălașa și Cicâldău. LPF ne-a oferit și o surpriză, în poartă. Goalkeeper-ul turului a fost ales Vâlceanu, portarul celor de la Clinceni, revelația campionatului.

Echipa turului în Liga 1 (3-4-3)

Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
ACUM 17 ORE
  • Vâlceanu (Clinceni) - Bălașa (Craiova), I. Cristea (FCSB), A. Burcă (CFR Cluj) - Deac (CFR Cluj), Cicâldău (Craiova), Vașvari (Sepsi), Moruțan (FCSB) - Man (FCSB), Budescu (Astra), Florin Tănase (FCSB)

Leo Grozavu și Ilie Poenaru sunt antrenorii turului în Liga 1

  • Leo Grozavu s-a remarcat prin modul cum a gestionat un lot solid, el fiind și singurul care a utilizat toate schimbările posibile. În plus, Sepsi OSK a încheiat etapa a 15-a cu al doilea cel mai bun atac din campionat, în 8 dintre meciuri jucătorul introdus pe teren de Grozavu reușind să puncteze decisiv (gol / assist).
  • Ilie Poenaru - cel mai longeviv tehnician activ, a făcut din Academica o grupare de top 5, totul datorită unui joc foarte bine modelat tactic. A știut cum să se folosească de calitățile fiecărui jucător și să le pună în valoare în folosul grupului.
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
ACUM 19 ORE
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32