CFR Cluj a încheiat sezonul cu o victorie cu 2-0 în fața FCSB-ului. Deși a fost un meci fără miză, ardelenii și-au respectat statutul de campioană și au folosit cea mai bună echipă, spre deosebire de adversari, care au aliniat o formație cu fotbaliști care au jucat mai puțin în acest sezon.
La finalul partidei a avut loc și decernarea trofeului de campioană și bucuria a fost mare la final în tabăra gazdelor, iar entuziasmul a fost la el acasă. Dacă mulți dintre jucătorii clujenilor au mai trăit asemenea momente, pentru Edi Iordănescu este o senzație unică, el fiind la primul titlu câștigat în carieră.
"E o seară minunată, sunt momente unice. Mă bucur că am încununat această mare performanță cu suporterii. Mi-ar fi făcut să existe posibilitatea să fie stadionul plin. E o seară frumoasă, o performanță pe care am căutat-o. Este meritul, în totalitate, al echipei. Toată lumea este implicată în activitatea zilnică a echipei, ne bucurăm în această seară pentru un nou titlu.", a declarat Edi Iordănescu la final.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01
Antrenorul CFR-ului nu a uitat să-i mulțumească predecesorului său, Dan Petrescu: "Nu vreau să uit un amănunt. Este și meritul lui Dan Petrescu și al staff-ului lui, care au făcut o muncă bună, au produs performanță aici. Eu am venit și am continuat să împing ceea ce ei au lăsat."

Edi Iordănescu nu a spus dacă va continua sau nu la CFR Cluj

Deși și-a îndeplinit obiectivul în plan sportiv, în ultima vreme au apărut mai multe informații conform cărora Edi Iordănescu nu va continua la CFR Cluj. Antrenorul de 42 de ani nu a dorit să facă o precizare clară cu privire la viitorul său, menționând că vrea să se bucure de moment și că va anunța o decizie în zilele următoare.
"E o seară de sărbătoare, acum ne bucurăm. De mâine, vom fi mai liniștiți și cu siguranță într-o zi, maxim două, o să aveți o poziție oficială din partea mea și din partea clubului. Mi-am asumat contextul. Faptul că suntem aici, înseamnă că am fost inspirat și am făcut alegerile corecte. Am crezut în echipă din prima clipă și echipa a răspuns exemplar.", a încheiat antrenorul campioanei.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Romanian Liga I
Un titular de la CFR Cluj și-a prelungit contractul! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu
13/01/2022 LA 09:10