Deși a cucerit titlul la CFR, Edi Iordănescu a decis să nu mai continue în Gruia. El are o ofertă tentantă din zona Golfului, dar, dincolo de asta, se pare că oricum nu ar fi luat în calcul să rămână. Potrivit Digi Sport, între patronul echipei și tehnician relațiile au fost tot mai reci în ultimele luni, antrenorul fiind deranjat că nu are susținere. Concret, Iordănescu Jr a aflat că a fost aproape să fie înlocuit în mai multe rânduri, finanțatorul fiind convins că nu poate lua titlul cu el la cârma echipei.
Lucrurile păreau clare încă de aseară. După ce etapa trecută, când CFR a devenit matematic campioană, Edi a spus că "nu vreau să umbresc acest moment", când a fost întrebat dacă va continua, nici ieri, după victoria cu FCSB, nu a venit cu un răspuns concret. El a amânat să dea un verdit în fața presei, dar azi de dimineață s-a întâlnit cu Marius Copilu, omul care a crezut în el și care l-a susținut necondiționat. I-a transmis că hotărârea pe care o luase acum ceva vreme - de a pleca de la echipă - e de neclintit.

Edi Iordănescu a simțit că CFR îi pregătește ceva

Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
ACUM 2 ORE
Așa cum eurosport.ro a anunțat încă de aici, ultimele luni au fost complicate pentru Edi în Gruia. Înainte ca fiul fostului selecționer să vină pe banca tehnică a CFR-ului, patronul din Gruia l-a dorit neapărat pe Adrian Mutu, bun prieten cu el. În cele din urmă, s-a ajuns la varianta Iordănescu Jr, pentru el insistând și garantând Marian Copilu, eminența cenușie de la Cluj.
Doar că, acum mai bine de o lună, când titlul părea compromis între finanțatorul de la CFR și Copilu s-a iscat o controversă, iar acestuia din urmă i s-a transmis clar că, dacă nu va cuceri titlul, poate să își facă bagajele. Se pregătea revenirea duo-ului Iuliu Mureșan - Răzvan Zamfir, iar aceștia îl doreau neapărat înapoi pe Dan Petrescu.
Edi a simțit asta și, chiar dacă acum nu se mai pune problema ca Marian Copilu să plece, tehnicianul a înțeles cât de încordate sunt lucrurile la CFR și cât de multe jocuri de culise există. Ca atare, antrenorul a decis că e nevoie să meargă undeva unde să aibă parte atât de un proiect serios, cât și de liniște, pentru că la Cluj îi era foarte complicat să lucreze cu atâta incertitudine în jurul poziției sale.
CFR știa deja de câteva zile că sunt șanse aproape de "0" ca Iordănescu Jr să se răzgândească, astfel că a negociat inițial cu Mutu, care pare însă mai tentat de oferta venită de la FC U Craiova. În aceste condiții, Costel Gâlcă, rămas liber de contract, pare favorit să vină în Ardeal.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cum va arăta echipa de start a celor de la CFR Cluj la meciul cu FCSB
20/05/2022 LA 07:03