După ce în urmă cu două săptămâni anunța că se gândește serios să plece de pe banca lui Gaz Metan, acum Iordănescu Jr a luat decizia finală. Potrivit Digisport, tehnicianul a trimis o solicitare către club, iar aceasta a fost acceptată de Consiliul de Administrație.
Deși Edi Iordănescu mai avea contract cu Gaz Metan până pe 30 iunie, acesta a decis să nu mai revină la antrenamente și, în același, să nu mai încaseze ultimul salariu.
Gaz Metan e în insolvență, însă oficialii medieșeni au dat lovitura anul trecut, reușind să îl convingă pe unul dintre cei mai curtați tehnicieni români, Edi Iordănescu. Lucrurile nu au evoluat deloc așa cum se aștepta tehnicianul, astfel că acesta a dorit să plece de la club încă din iarnă, când a negociat intens cu Mihai Rotaru trecerea la Craiova.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Iordănescu ar putea primi un nou contract la Gaz Metan

După plecarea lui Pițurcă, Edi a fost văzut candidatul ideal pentru a prelua echipa din Bănie, dar clauza de 200.000 de euro existentă în contractul cu ardelenii a blocat mutarea. Sursa citată susține că oficialii lui Gaz Metan îi pregătesc o nouă ofertă lui Iordănescu Jr, la care antrenorul va trebui să răspundă cât mai repede.
Pentru ca Edi să accepte noua înțelegere, conducerea clubului va fi nevoită să stabilească un buget consistent, care să-i ofere șansa lui Gaz Metan să se lupte la primele locuri.

Dușan Uhrin, o altă variantă pentru Gaz Metan

Așa cum Eurosport.ro v-a informat în trecut, Dușan Uhrin, un alt nume cu greutate, ar putea ajunge pe banca lui Gaz Metan în momentul reluării campionatului. Cele două părți s-au înțeles verbal și a rămas doar ca antrenorul de 52 de ani să își pună semnătura pe contract.
Ultima oară la Dinamo, Uhrin are o experiență bogată ca antrenor. Are în CV formații precum Mlada Boleslav, Viktoria Plzen sau Slavia Praga, care au notorietate în fotbalul ceh. Uhrin e un fin cunoscător al fotbalului românesc, el urmând a fi la a 5-a experiență în campionatul intern. Le-a mai antrenat pe CFR, Poli Timișoara (în două rânduri) și Dinamo.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11