Edi Iordănescu a fost "secundul" lui Șumudică la FC Vaslui la începutul sezonului 2012-2013. În același sezon competițional, actualul antrenor al FCSB-ului a ocupat o scurtă perioadă de timp postul de interimar la formația din Moldova. Adrian Porumboiu, patronul de atunci al FC Vaslui, a făcut o remarcă la adresa celor doi tehnicieni.
Marius Șumudică a fost deranjat de ce a spus Adrian Porumboiu și a spus că va face publice mesaje din perioada 2012-2013."Șumudică, la Vaslui, a lucrat cu Iordănescu. Din start, sunt nedumerit. Nu înțeleg de ce pleacă Edi și de ce nu stă mai mult la o echipă. Cred că se plictisește repede. Nu înțeleg de ce nu continuă la CFR. Edi e deștept foc! Dar se supără repede. Dacă nu ai o constanță nu ai făcut nimic. Ai un titlu, dar unde te duci cu el? Puțini antrenori am cunoscut ca el.
La Vaslui, cât au lucrat împreună, Edi era cel care era cu studiul, cu tehnica, cel care urmărea foarte bine jocul adversarilor și chiar se ocupa de toate schemele tactice în antrenamentul premergător meciului. Șumi e băiat bun, dar are vrăjeală multă, «Hai, să moară mama! Hai pe ei!». Doctor e Edi. E diferență mare când vorbim de calitate. Edi e tobă de fotbal. Pot să mă pronunț asupra lor. Nu se pot compara! Șumi e băiat simpatic, atât. Ține o atmosferă bună, dar vrăjeală multă. E diferență mare între ei. Șumudică e un băiat simpatic, dar nu mi-a produs o impresie deosebită, referitor la joc", a declarat Adrian Porumboiu la PRO X.
Fotbal
Noi detalii despre negocierile pentru postul de selecționer! Care sunt cerințele Federației
18/01/2022 LA 03:18

Edi Iordănescu, reacție de ultim moment în disputa momentului, lansată de Adrian Porumboiu

"Nu m-am considerat niciodată superior unui alt antrenor coleg al meu. Nu mă consider nici mai deștept, nici mai prost, nici mai bine sau mai slab pregătit. Nu sunt într-o concurență cu cineva, decât cu mine însumi. Mereu lupta și preocuparea mea a fost ca eu să progresez, să mă dezvolt profesional și să fiu mai bun în fiecare zi.
Îmi respect total colegii de meserie și consider că România are antrenori foarte buni, iar Șumi este unul dintre ei. A câștigat trofee, a lucrat și confirmat în străinătate și îi cunosc pasiunea și priceperea. Îmi pare rău că ne-am ales cu o dispută publică pe care nimeni nu a dorit-o. Îmi doresc ca Șumi să fie mai bun ca și mine, iar eu să câștig la Cluj peste 2 etape", a fost mesajul lui Edi Iordănescu pe Facebook.
Turkish Süper Lig
Marius Șumudică, OUT de la Yeni Malatyaspor! Decizia turcilor după eșecul cu Goztepe
14/01/2022 LA 20:47
Fotbal
Edi Iordănescu, în pole-position să preia naționala României: "Au fost mai multe contacte!"
13/01/2022 LA 19:34