Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Edi Iordănescu a vorbit despre oferta de la Craiova: "Merg mai departe pe drumul pe care sunt"

Irina Aldea

Actualizat 09/01/2020 la 10:59 GMT+2

Edi Iordănescu a vorbit despre oferta primită de la Craiova și despre planurile pe care le are în viitor.

Iordanescu

Credit imagine: Eurosport

Edward Iordănescu, tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaș, a clarificat discuțiile despre o eventuală plecare la Universitatea Craiova. Echipa de pe Ion Oblemenco a rămas fără antrenor în această iarnă, după ce Victor Pițurcă a decis să plece de lângă olteni.
Deși în presă s-a scris că Edi Iordănescu ar fi favoritul patronului formației Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, antrenorul a precizat că nu va pleca de la Mediaș și a explicat și motivele care îl țin la echipa Gaz Metan.

Explicația lui Edi Iordănescu

"Salut. Cred că e momentul să clarific niște lucruri:
1. Sunt legat contractual, dar și sentimental de Gaz Metan și de Mediaș. Sunt dator moral băieților să duc la capăt munca și lupta alături de ei. Sunt dator suporterilor care au crezut în noi și ne-au susținut joc de joc, sunt dator conducerii care de când am venit mi-a dat putere de decizie totală și necondiționată la nivelul echipei. În concluzie, merg mai departe pe drumul pe care sunt.
2. Craiova nu mai este de mult doar o echipă. Este un fenomen, o stare de spirit. Orice antrenor român cred că și-ar dori ca într-o zi să aibă posibilitatea să antreneze Craiova, iar eu nu fac excepție!! Cred că la Craiova se pot face lucruri deosebite, iar catalizatorul principal îl reprezintă publicul și iubirea lui extremă pentru echipă și culori. Am fost în mai multe momente ca și adv al Craiovei și am trăit un sentiment unic. Nici nu îmi pot imagina ce ar însemna să reprezint culorile Craiovei....Un titlu cu Craiova înseamnă că ți-ai asigurat iubire pentru eternitate. Poate într-o zi....
3. Între mine și patronul M Rotaru există o relație deja lungă de amiciție și deosebit respect. Mereu l-am considerat un om extrem de inteligent, foarte bine organizat și cu o dragoste imensă și necondiționată pentru echipă. Vreau să-i mulțumesc pt interesul profesional arătat de-a lungul timpului și să-i urez baftă, mai puțin pe 31 ian!!!", a fost mesajul postat de Edward Iordănescu pe contul oficial de Facebook.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo