Problemele de la Astra sunt pe punctul să se rezolve, odată cu aducerea lui Edi Iordănescu, antrenor cunoscut pentru faptul că se implică doar în proiecte clare şi unde există garanţii financiare certe.
Jucătorii din Giurgiu au intrat în grevă și au convenit să nu se mai antreneze până nu le vor fi plătite restanțele financiare. Jucătorii echipei din Giurgiu sunt neplătiţi de patru luni, dar venirea lui Edi Iordănescu e văzută drept o garanţie că lucrurile se vor îndrepta.
De altfel, fotbaliştii au renunţat la grevă, antrenamentul Astrei de ieri fiind condus de secunzii lui Edi Iordănescu, după ce Bogdan Andone a fost demis.
Romanian Liga I
Răsturnare de situație! Astra speră să profite de problemele de la UTA și să rămână în Liga 1
23/05/2021 LA 03:20

Transferurile pe care le vrea Edi Iordănescu la Astra

Mai mult, Edi Iordănescu a discutat deja cu cei din conducere despre aspectul financiar. Nu doar din contractul său: a vrut să primească mai multe confirmări că nu vor fi probleme cu plăţile salariilor jucătorilor şi că va putea să aducă 4 sau 5 fotbalişti care să transforme echipa într-o candidată la primele trei locuri.
Ca atare, Gazeta Sporturilor a anunţat că tehnicianul îi vrea neapărat pe Alexandru Răuţă şi Ante Puljic, doi dintre jucătorii importanţi ai lui Dinamo.
Filip Mrzljak, ultima oară în Ştefan cel Mare, e o altă ţintă a lui Iordănescu pentru întărirea mijlocului, pe lângă Răuţă. Croatul e esenţial în opinia lui Iordănescu Jr, care îl vede pe mijlocaş drept un liant între defensivă şi ofensivă, dar şi un fotbalist capabil să oprească din faşă atacurile adverse.
Ultimii pe lista tehnicianului sunt doi jucători pe care i-a avut sub comandă la Gaz Metan. Experienţa lui Ionuţ Larie e decisivă pentru apărare, iar Lukas Droppa ar întări un post unde echipa e descoperită: zona centrală a mijlocului.
Toţi cei cinci fotbalişti au mare experienţă, cel mai tânăr fiind Răuţă (28 de ani). Cu aceste achiziţii, Edi Iordănescu e convins că echipa sa ar putea lupta pentru una dintre primele trei poziţii, deşi primele două locuri par în acest moment "antamate" de CFR şi Craiova, rămânând să se decidă doar ordinea.
Romanian Liga I
U Craiova 1948 chiar se transformă într-o forță! Alte două transferuri de marcă pregătite de olteni
20/05/2021 LA 06:10
Romanian Liga I
Eugen Neagoe, out de la Astra. Clubul a anunţat deja noul antrenor
09/05/2021 LA 18:19