”Sunt foarte bucuros că nu este nimic grav. Sper să îl avem pe Ciprian înapoi cât mai repede. Nu cred că va lipsi mai mult de un meci. Ce vreau să spun este că m-a impresionat foarte mult reacția lui după accidentare”, a declarat Edi Iordănescu într-un interviu oferit ProSport.
A vrut să își lege genunchiul și să intre înapoi cu orice risc pentru a nu lăsa echipa descoperită. Nu l-am lăsat pentru că exista un pericol însemnat de agravare a accidentării.
”Am în spate un vestiar cu multă personalitate, format din niște băieți care dau dovadă de multă determinare. Am la CFR niște jucători cu spirit adevărat și vreau ca în jurul acestui detaliu să construim”, a completat el.
Romanian Liga I
FCSB, victorie în amicalul cu Astra. Florin Tănase, gol la revenirea după accidentare
09/10/2021 LA 13:46

CFR, reinventată sub comanda lui Edi Iordănescu

CFR se află la un singur punct în spatele liderului FCSB iar echipa merge ceas de când Edi Iordănescu a ajuns pe banca clujenilor: 23 de puncte din 27 posibile, șapte victorii, două egaluri, nicio înfrângere.
”Am avut un program foarte greu și este la fel în continuare! Trebuie să răspundem bine chiar dacă am avut meciuri grele încă din decembrie, cu un program infernal de comprimat. Dacă tragem linie, reies cifrele pe care tu le-ai evocat și mă mulțumeste acest aspect, însă e important să menținem același ritm. Am reușit acest parcurs cu multă muncă, determinare și cum spuneam, intervine calitatea lor umană. Cu toții conștientizează importanța muncii noastre”, a declarat Iordănescu.
Romanian Liga I
Oficial: Cristiano Bergodi este noul antrenor al lui Sepsi
08/10/2021 LA 11:44
Romanian Liga I
Și Costel Gâlcă i-a spus "pas" lui Sepsi. Doi favoriți pentru banca tehnică a covăsnenilor
06/10/2021 LA 11:45