Edi Iordănescu a sugerat că dorește să aducă un fotbalist de la principala contracandidată la titlu în acest sezon chiar înainte de marele derby cu FCSB.

Edi Iordănescu vrea un jucător de la rivală înainte de FCSB - CFR

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
„Sunt obișnuit cu schemele astea. Nu cred că mai au impact, sunt deja vechi. Au avut cândva. Mi-ar fi și mie ușor să spun acum că sunt mulți jucători de la FCSB pe placul meu. Sunt jucători valoroși, tineri, talentați, dar majoritatea nu sunt accesibili, au cote importante de piață și probabil sunt disponibili doar pentru piața externă.
Este un jucător de la FCSB care îmi place foarte mult, nu este accesibil acum, dar știu că în scurt timp va fi și cred că voi apela la conducerea noastră, poate face un efort ca peste puțin timp să îi facem o ofertă de nerefuzat să vină la CFR. Până la urmă este un lucru legal și normal, piața este deschisă și liberă”, a declarat Iordănescu, conform Gazetei Sporturilor.
Cele două variante posibile pentru CFR în acest moment ar fi Valentin Crețu (fundaș dreapta) și Ante Vukusic (atacant), jucători aflați în ultimele șase luni de contract la FCSB.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20