Bogdan Vintilă are emoții înaintea meciului cu Clinceni, din perspectiva jucătorilor aflați la un singur cartonaș galben de suspendare. Valentin Crețu, Florinel Coman, Darius Olaru, Olimpiu Moruțan, Ionuț Vînă și Dennis Man sunt cei 6 jucători care pot rata derby-ul cu Dinamo dacă vor fi avertizați în partida de diseară.
Potrivit regulamentului în vigoare, un jucător primește automat o etapă de suspendare dacă ajunge la 4, 7 sau 9 cartonașe galbene. Apoi, stă automat câte o etapă la fiecare cartonaș galben încasat. Din lotul FCSB-ului, Crețu, Coman, Olaru și Popescu au adunat deja 6 "galbene", în timp ce Moruțan, Vînă, Man și Panțîru au câte 3 cartonașe în cont. Totuși, Ovidiu Popescu și Ionuț Panțîru nu vor fi luați în considerare în această situație, deoarece sunt accidentați și va dura mai mult timp până când își vor reveni.

Dinamo, foarte aproape să rateze playoff-ul

Romanian Liga I
Fundașul adus recent de Dinamo, OUT de la meciul cu Craiova! Când ar putea debuta Andre Pinto
24/09/2021 LA 17:03
Și Dinamo are probleme din punct de vedere al jucătorilor suspendați. La ultimul meci jucat de trupa lui Dusan Uhrin, pierdut pe terenul lui FC Voluntari, scor 1-2, Lukas Skovajsa a fost eliminat, în timp ce Mihai Popescu a primit al 4-lea cartonaș galben din acest sezon. Aceasta nu este, însă, principala veste proastă pentru dinamoviști, având în vedere situația în care se află clubul.
"Câinii" au nevoie de o minune pentru a se califica în playoff, după înfrângerea cu Voluntari. Cu 2 etape rămase din sezonul regulat, Dinamo trebuie să câștige ambele meciuri, iar contracandidatele Gaz Metan, FC Botoșani și Sepsi Sf. Gheorghe să piardă partidele lor. Dacă Dinamo nu va reuși să îndeplinească acest scenariu, va fi al 3-lea an consecutiv în care echipa din Ștefan cel Mare nu reușește calificarea în playoff.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Lovitură de teatru în Ștefan cel Mare! Bonetti poate rămâne antrenor la Dinamo: "El vrea să revină!"
23/09/2021 LA 14:08
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32