Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emoții pentru Bogdan Vintilă, înaintea derby-ului cu Dinamo! 6 jucători ar putea lipsi la derby

Cosmin Cioboata

Actualizat 10/02/2020 la 13:53 GMT+2

FCSB va juca diseară penultimul meci din sezonul regulat din Liga 1, pe teren propriu, împotriva celor de la Academica Clinceni. Partida de pe Arena Națională va reprezenta ultima repetiție înaintea derby-ului cu Dinamo, programat duminica viitoare, de la ora 20:00.

voluntari fcsb

Credit imagine: Eurosport

Bogdan Vintilă are emoții înaintea meciului cu Clinceni, din perspectiva jucătorilor aflați la un singur cartonaș galben de suspendare. Valentin Crețu, Florinel Coman, Darius Olaru, Olimpiu Moruțan, Ionuț Vînă și Dennis Man sunt cei 6 jucători care pot rata derby-ul cu Dinamo dacă vor fi avertizați în partida de diseară.
Potrivit regulamentului în vigoare, un jucător primește automat o etapă de suspendare dacă ajunge la 4, 7 sau 9 cartonașe galbene. Apoi, stă automat câte o etapă la fiecare cartonaș galben încasat. Din lotul FCSB-ului, Crețu, Coman, Olaru și Popescu au adunat deja 6 "galbene", în timp ce Moruțan, Vînă, Man și Panțîru au câte 3 cartonașe în cont. Totuși, Ovidiu Popescu și Ionuț Panțîru nu vor fi luați în considerare în această situație, deoarece sunt accidentați și va dura mai mult timp până când își vor reveni.

Dinamo, foarte aproape să rateze playoff-ul

Și Dinamo are probleme din punct de vedere al jucătorilor suspendați. La ultimul meci jucat de trupa lui Dusan Uhrin, pierdut pe terenul lui FC Voluntari, scor 1-2, Lukas Skovajsa a fost eliminat, în timp ce Mihai Popescu a primit al 4-lea cartonaș galben din acest sezon. Aceasta nu este, însă, principala veste proastă pentru dinamoviști, având în vedere situația în care se află clubul.
"Câinii" au nevoie de o minune pentru a se califica în playoff, după înfrângerea cu Voluntari. Cu 2 etape rămase din sezonul regulat, Dinamo trebuie să câștige ambele meciuri, iar contracandidatele Gaz Metan, FC Botoșani și Sepsi Sf. Gheorghe să piardă partidele lor. Dacă Dinamo nu va reuși să îndeplinească acest scenariu, va fi al 3-lea an consecutiv în care echipa din Ștefan cel Mare nu reușește calificarea în playoff.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo