Eric și-a reziliat contractul cu FC Voluntari al finalul anului trecut, iar brazilianul a declarat că este în căutarea unei echipe, deoarece nu dorește să agațe ghetele în cui, deși a ajuns la 35 de ani. În ultima perioadă s-a scris că Eric este dorit de Dinamo, dar nu s-a ajuns la un consens și fotbalistul este aproape de a reveni la primul club pentru care a jucat în România, Gaz Metan Mediaș.
Gsp.ro anunță că Eric a ajuns la un acord cu oficialii medieșenilor și este așteptat la antenamente de Mihai Teja, care a debutat ieri pe banca ardelenilor. Între cei doi există o relație foarte apropiată, iar acest lucru a contat în alegerea fotbalistului, pe lângă faptul că Mediașul este orașul său adoptiv.

Eric se întoarce la Gaz Metan Mediaș

Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
După despărțirea de Voluntari, Eric a suferit o intervenție chirurgicală pentru a-i fi îndepărtat un hematon de la nivelul gambei, dar acum s-a recuperat și este gata să revină pe teren. Chiar dacă a ajuns la 35 de ani și mai mereu a avut probleme cu greutatea, calitățile tehnice ale lui Eric i-ar putea ajuta pe medieșenii să forțeze pătrunderea în play-off-ul Ligii 1 în acest sezon.
Eric este unul dintre cei mai buni fotbaliști străini care au jucat vreodată în România. Brazilianul este jucătorul străin cu cele mai multe goluri pe prima scenă a fotbalului românesc. Gaz Metan Mediaș, Pandurii Târgu Jiu. Viitorul și FC Voluntari sunte echipele la care Eric a jucat în țara noastră.
În străinătate, brazilianul a jucat un sezon pentru Karpaty Lvov, dar a avut și aventuri mai exotice, evoluând pentru scurte perioade la echipe din Arabia Saudită, Qatar sau chiar Japonia
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58