Astra Giurgiu - Dinamo București s-a încheiat 2-0, duminică seara. Ambele echipe trec prin momente dificile, în special din punct de vedere organizatoric, dar Astra Giurgiu dă semne de revenire. Astra este implicată într-un scandal de dopaj, la care se adaugă condamnarea patronului echipei, în timp ce la Dinamo continuă conflictele interne, suporterii dinamoviști reușind cu greu să rezolve o parte din problemele financiare ale clubului.
Elevii lui Eugen Neagoe au jucat dezinvolt, dominând partida de la un capăt la altul. Dinamo a reușit primul șut pe cadrul porții abia spre finalul meciului, cu toate că a avut câteva faze de careu destul de promițătoare. Astra a rezolvat partida spre finalul primei reprize, marcând cele două goluri în interval de 4 minute. Vali Gheorghe a deschis scorul în minutul 36, direct din lovitură liberă de la 22 metri.
Stahl a majorat la 2-0, după o fază venită în urma unui corner, balonul ajungând la atacantul giurgiuvean, care a șutat de la 15 metri, din poziție centrală, imparabil pentru Eșanu. Ambele formații au avut șansa de a marca în repriza secundă, însă niciuna din ocazii nu a fost concretizată, cea mai mare aparținând Astrei, care putea face 3-0 prin același Vali Gheorghe, blocat de Eșanu din situație unu la unu. Astra a urcat acum pe locul 10, cu 28 de puncte, în timp ce Dinamo e pe 12, cu 26 de puncte.
Romanian Liga I
Astra are antrenor! Giurgiuvenii au bătut palma cu Eugen Neagoe, liber de contract de aproape un an
10/11/2020 LA 21:59

Eugen Neagoe își atacă fosta echipă și îi condamnă pe suporterii lui Dinamo

Adus în 2019 să salveze echipa după ce Mircea Rednic fusese alungat, Eugen Neagoe a rezistat pe baca dinamoviștilor doar trei meciuri și a fost la un pas de o tragedie la meciul cu CS U Craiova. Fanii nu au fost de acord cu numirea lui în funcția de antrenor, iar acum, Neagoe le dă replica suporterilor lui Dinamo, după victoria cu 2-0 din etapa a 24-a.
"Eu nu am fost dorit acolo din secunda 1. Este situația exactă așa cum și-o doreau suporterii, pe placul lor. Să conducă ei, să facă ce vor ei, iar acum se văd rezultatele! Păcat. Dinamo a însemnat ceva pentru fotbalul românesc, chiar a fost un nume respectat în Europa. Dinamo nu e pe un drum bun. Rămâne să vedem ce va fi. Dinamo are jucători valoroși și acum, dar situația, care nu e roz, se vede și în rezultate. Dar când lucrurile nu se fac cu profesionalism...
Eu am rămas dezamăgit și nu vreau să am de-a face cu echipa de fotbal și cu acești oameni. Nu m-au dorit. Exclus să intru în programul DDB, nu mă interesează, nu-i urmăresc. Dar pot spune <Bravo!> pentru ceea ce fac pentru clubul lor. În fine, mare, mare măgărie. Unic în istoria fotbalului românesc. Ei au vrut să provoace ce s-a întâmplat, rezultatele se văd", a spus Eugen Neagoe pentru Gazeta Sporturilor.
Romanian Liga I
Dinamo Rapid 1-1 | Verdictul medicilor, după ce Răuță a fost supus unor investigații la spital
ACUM 19 ORE
Romanian Liga I
Dinamo - Rapid 1-1 | Mihai Iosif: "Mi-a intrat glonțul, dar am pus un leucoplast"
ACUM 21 ORE