Astra Giurgiu - Dinamo București s-a încheiat 2-0, duminică seara. Ambele echipe trec prin momente dificile, în special din punct de vedere organizatoric, dar Astra Giurgiu dă semne de revenire. Astra este implicată într-un scandal de dopaj, la care se adaugă condamnarea patronului echipei, în timp ce la Dinamo continuă conflictele interne, suporterii dinamoviști reușind cu greu să rezolve o parte din problemele financiare ale clubului.
Elevii lui Eugen Neagoe au jucat dezinvolt, dominând partida de la un capăt la altul. Dinamo a reușit primul șut pe cadrul porții abia spre finalul meciului, cu toate că a avut câteva faze de careu destul de promițătoare. Astra a rezolvat partida spre finalul primei reprize, marcând cele două goluri în interval de 4 minute. Vali Gheorghe a deschis scorul în minutul 36, direct din lovitură liberă de la 22 metri.
Stahl a majorat la 2-0, după o fază venită în urma unui corner, balonul ajungând la atacantul giurgiuvean, care a șutat de la 15 metri, din poziție centrală, imparabil pentru Eșanu. Ambele formații au avut șansa de a marca în repriza secundă, însă niciuna din ocazii nu a fost concretizată, cea mai mare aparținând Astrei, care putea face 3-0 prin același Vali Gheorghe, blocat de Eșanu din situație unu la unu. Astra a urcat acum pe locul 10, cu 28 de puncte, în timp ce Dinamo e pe 12, cu 26 de puncte.
Fotbal
Reacția favoritului la înlocuirea lui Rădoi pe banca Craiovei. "Sunt un oltean adevărat"
ACUM 16 ORE

Eugen Neagoe își atacă fosta echipă și îi condamnă pe suporterii lui Dinamo

Adus în 2019 să salveze echipa după ce Mircea Rednic fusese alungat, Eugen Neagoe a rezistat pe baca dinamoviștilor doar trei meciuri și a fost la un pas de o tragedie la meciul cu CS U Craiova. Fanii nu au fost de acord cu numirea lui în funcția de antrenor, iar acum, Neagoe le dă replica suporterilor lui Dinamo, după victoria cu 2-0 din etapa a 24-a.
"Eu nu am fost dorit acolo din secunda 1. Este situația exactă așa cum și-o doreau suporterii, pe placul lor. Să conducă ei, să facă ce vor ei, iar acum se văd rezultatele! Păcat. Dinamo a însemnat ceva pentru fotbalul românesc, chiar a fost un nume respectat în Europa. Dinamo nu e pe un drum bun. Rămâne să vedem ce va fi. Dinamo are jucători valoroși și acum, dar situația, care nu e roz, se vede și în rezultate. Dar când lucrurile nu se fac cu profesionalism...
Eu am rămas dezamăgit și nu vreau să am de-a face cu echipa de fotbal și cu acești oameni. Nu m-au dorit. Exclus să intru în programul DDB, nu mă interesează, nu-i urmăresc. Dar pot spune <Bravo!> pentru ceea ce fac pentru clubul lor. În fine, mare, mare măgărie. Unic în istoria fotbalului românesc. Ei au vrut să provoace ce s-a întâmplat, rezultatele se văd", a spus Eugen Neagoe pentru Gazeta Sporturilor.
Romanian Liga I
Astra are antrenor! Giurgiuvenii au bătut palma cu Eugen Neagoe, liber de contract de aproape un an
10/11/2020 LA 21:59
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie cu 2-0, după un joc solid în fața lui FC Brașov! "Câinii", la 2 puncte de play-off
03/12/2022 LA 13:08