Eugen Neagoe este de astăzi noul antrenor principal al A.F.C. Hermannstadt! Tehnicianul în vârstă de 52 de ani a ocupat în trecut funcția de antrenor secund la Echipa Națională de Fotbal a României și a antrenat ca principal pe Pandurii Tg.Jiu, Politehnica Iași, Sepsi Sf. Gheorghe și Dinamo București. De asemenea, Eugen Neagoe a fost un fotbalist cu 165 de meciuri jucate în prima divizie, cu peste 30 de goluri marcate ca vârf de atac. Acesta are în palmares două Cupe ale României ca jucător.
Neagoe va prelua banca tehnică a A.F.C. Hermannstadt începând de săptămâna viitoare, după meciul din deplasare cu ASTRA Giurgiu programat luni, 7 octombrie, ora 20:30. Între timp, de pregătirea echipei se va ocupa antrenorul secund Eugen Beza”, se arată în comunicatul clubului.

Eugen Neagoe a fost aproape de Arabia Saudită

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Începutul acestui sezon l-a găsit pe Eugen Neagoe pe banca lui Dinamo, însă problemele de sănătate l-au determinat să ia o pauză din fotbal.
După ce medicii și-au dat acordul că poate antrena din nou, tehnicianul a fost la mare căutare. El a avut o ofertă de 700.000 de euro din Arabia Saudită, de la Damac. Deși din punct de vedere financiar ar fi fost cel mai mare salariu din cariera antrenorului, acesta s-a gândit la problemele pe care tocmai le-a depășit și a considerat că în aceste condiții e mai bine să rămână în Liga 1.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20