Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Eugen Neagoe, out de la Astra. Clubul a anunţat deja noul antrenor: Ionuţ Badea

Cristian Mihală

Publicat 09/05/2021 la 21:19 GMT+3

Clubul de fotbal AFC Astra Giurgiu a anunțat duminică demiterea antrenorului Eugen Neagoe și înlocuirea lui cu Ionuț Badea, cu 2 etape înainte de finalul campionatului.

Eugen Neagoe

Credit imagine: Eurosport

"După eșecul de la Mediaș și seria negativă de rezultate din ultima perioadă, conducerea clubului nostru a decis numirea pe banca tehnică a echipei a unui nou antrenor principal: Ionuț Badea", au comunicat cei de la Astra Giurgiu.

Badea, pe banca Astrei de la meciul cu Dinamo, din Cupa României

Fost campion al României, ca jucător, Ionuț Badea a antrenat echipa națională României, ca secund, și a trecut pe la mai multe cluburi de Liga 1, ultimul fiind FC Argeș, cu care a promovat în urmă cu un an.
Badea va antrena Astra alături de Dragoș Radu, fost fotbalist al Astrei între 2001-2002 și Casian Maghici. Din vechiul staff a fost păstrat Carmel Bărbulescu și Ionuț Boșneag.
Primul joc al celor de la Astra Giurgiu, cu Ionuț Badea pe bancă, va avea loc marți, în manșa retur a semifinalei Cupei României, în compania lui Dinamo București, În tur, în meciul jucat la Giurgiu, scorul a fost 1-0 pentru Astra.
Sursa: Mediafax
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo