Liderul Ligii 1 a avut dificultăți în a trece de Astra, echipă clasată aproape de subsolul clasamentului, totuși neînvinsă în ultimele 6 etape, în care a făcut 14 puncte, din cele 16 pe care le avea înaintea meciului. Bucureștenii au început agresiv, Coman nimerind bara în minutul 11. Oaspeții au avut și ei două ocazii mari de a deschide scorul, după care jocul s-a mutat în jumătatea giurgiuvenilor.
FCSB a dominat steril și repriza secundă, fără să amenințe periculos poarta lui Lazăr. Descătușarea a venit abia în minutul 77, după o fază colectivă la capătul căreia Dennis Man a marcat cu capul din centrarea lui Radunovic. Tănase a făcut apoi dubla în minutele 81 și 88, FCSB desprinzându-se în fruntea clasamentului la 3 puncte de principala urmăritoare, CFR Cluj. Etapa viitoare bucureștenii joacă în deplasare la Viitorul lui Gheorghe Hagi. Dennis Man și Florin Tănase conduc clasamentul golgheterilor, cu 13, respectiv 11 reușite.

Eugen Neagoe, dezamăgit de rezultatul cu FCSB

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
"Explicațiile sunt puține și simple, cred că în această seară am făcut un joc foarte bun. Timp de 78 de minute, cei de la FCSB nu au avut nicio ocazie. Asta e fotbalul, noi am ratat. A trebuit să fac o schimbare, l-am schimbat pe Găman, l-am băgat pe Riza în locul lui Stahl, este de meserie fundaș stânga. Nu a fost pregătit, nu a fost lângă Man.
În momentul în care vor fi lângă noi și jucători care au venit la echipă vom arâta mult mai bine, am promis acest lucru. Până la primul gol, FCSB nu a avut nicio ocazie. Era un meci simplu, cred că puteam să jucăm două zile dacă nu ieșea Găman. Cine vede rezultatul spune că a fost dezastru.
Au făcut 78 de minute un joc foarte bun tactic, au stat perfect băieții în teren. Nu am reușit să marcăm și am fost pedepsiți în ultimele 12-13 minute. Nu aveam probleme, nu-mi făceam griji, eram foarte liniștit. În ultimele minute am primit trei goluri", a spus Neagoe, la finalul partidei, pentru Digi Sport.
Neagoe a vorbit și despre lupta la titlu, dar și despre salariile restante de la Astra: "Eu am spus, sunt trei echipe care se vor bate la campionat: FCSB, CFR și Craiova. Sunt echipe bune, vom vedea cine va câștiga campionatul. Pe mine mă interesează echipa mea, cu siguranță mă interesează să câștigăm cât mai multe puncte și foarte rapid.
Acum, sunt foarte dezamăgit de rezultat, nu de joc. Sunt două luni de restanță, azi cred că s-au făcut, trebuia să primim salariul pe decembrie. Sunt două luni de restanță, nu e ceva neobișnuit în România", a mai precizat antrenorul.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20