Încă de la revenirea pe banca tehnică a CFR-ului, "SuperDan" a fost nemulțumit de lot, trimițând săgeți spre fostul antrenor, Marius Șumudică, cel care s-a ocupat de campania de transferuri din vară.
Acum, la adăpostul locului întâi din clasament, poziție conservată de campioană sub comanda lui Petrescu, oficialii CFR-ului și-au dat acordul ca echipa să fie întărită încă din iarnă. Cu o condiție: la club să fie aduși fotbaliști tineri, de mare viitor, pentru a se începe reconstrucția, în contextul în care formația din Gruia are destul de mulți fotbaliști trecuți de prima tinerețe.
Astfel, Dan Petrescu și-a îndreptat atenția spre Farul Constanța, formația bunului său prieten, Gică Hagi. Conform informațiilor Eurosport, tehnicianul clujenilor a ochit doi fotbaliști de mare viitor - Grameni și Pitu -, iar fostul fundaș dreapta a discutat deja cu liderul Generației de Aur despre transferuri.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
ACUM 8 ORE

Grameni și Pitu, spre CFR

S-a ajuns astfel la un acord verbal de principiu, fiind șanse mari ca Grameni și Pitu să i se alăture lotului campoioanei din iarnă. În vârstă de 19 ani, Grameni este un mijlocaș central, genul box-to-box, capabil să închidă jocul, dar și să vină cu pase utile în atac sau să apară la finalizare. Cota sa este de 200.000 de euro. În ceea ce îl privește pe Pitu, atacantul de 19 ani născut în Germania, acesta poate evolua pe orice post în ofensivă. Cel mai bine se simte, totuși, în partea stângă a atacului. El este cotat la 250.000 de euro și este punct fix în angrenajul Farului: a evoluat în 16 partide în acest sezon, în 14 dintre acestea fiind titular.
De-a lungul timpului, CFR și Farul (fosta Viitorul) nu au avut un parteneriat extrem de fructuos din punct de vedere al transferurilor. Boli și Țucudean sunt singurii fotbaliști de prim plan care au ajuns în Gruia de la malul mării. Până acum, formația lui Hagi a avut o colaborare excelentă cu alt club potent financiar din Liga 1, FCSB. Acolo au ajuns, de-a lungul timpului, jucători precum Florinel Coman, Florin Tănase, Dragoș Nedelcu, Ionuț Vînă, Romario Benzar, Gabi Iancu sau Alin Toșca.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Bundesliga
Un star al lui Bayern a oprit antrenamentele din cauza unor probleme cardiace. Cât va lipsi
15/01/2022 LA 16:32
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09