Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

EXCLUSIV | Un dinamovist l-a găsit pe Cortacero și i-a cerut socoteală pentru situația de la club

Irina Aldea

Publicat 11/11/2020 la 11:41 GMT+2

Dinamo traversează una dintre cele mai negre perioade din istoria clubului, iar fanii dinamoviști și-au pierdut răbdarea cu noii investitori, care au făcut promisiuni pe care nu le-au onorat.

Pablo Cortacero

Credit imagine: facebook

Situația de la Dinamo pare din ce în ce mai dificil de înțeles și gestionar, iar fanii și-au pierdut orice fărâmă de răbdare cu Pablo Cortacero, pe care l-au dat dispărut. Unul dintre suporterii clubului din "Ștefan cel Mare" l-a contactat pe Pablo Cortacero, finanțatorul iberic al clubului antrenat de Cosmin Contra, și i-a cerut socoteală pentru situația de la club, una de altfel deplorabilă, pe care suporterii au asemănat-o cu cea de la Rapid, pe când echipa giuleșteană se afla pe marginea prăpastiei.
Un fan pe nume Toma Marius Constantin l-a căutat pe Cortacero și i-a cerut răspunsuri cu privire la ce se întâmplă la club: "Ce legătura au lucrurile cu comunicatul de presă pe care l-ați dar pe site-ul clubului? Banii care vor veni în curând și faptul că săptămâna aceasta vor convoca consiliul de administrație? M-am născut dinamovist, nu vreau ca acest club să moară, ieși în față și spune foarte clar ce vei face. Nu mai vrem promisiuni și minciuni!", a fost mesajul fanului dinamovist pentru Cortacero.

Pablo Cortacero le-a oferit fanilor noi asigurări că situația de la Dinamo se va îndrepta: "TODO FALSO"

Răspunsul oferit de finanțatorul dinamovist nu s-a lăsat așteptat. Cortacero a infirmat zvonurile privind promisiunile deșarte pe care le-a făcut față de clubul Dinamo și fanii dinamoviști: "Bună ziua, aveți dreptate. Plata a fost deja trimisă pentru toată echipa și oamenii din club. Avocații pregătesc majorarea capitalului. Acest club nu va muri, te asigur! Presa cauzează multe daune, spun că nu avem bani să călătorim, că ne-au tăiat internetul sau că nu avem ce mânca. Totul este fals!", a fost răspunsul lui Cortacero pentru fanul care l-a găsit pe rețelele de socializare.
Pablo Cortacero

Criza de la Dinamo se adâncește pe zi ce trece, în ciuda promisiunilor

În ciuda faptului că Pablo Cortacero a infirmat toate informațiile apărute în presă, lucrurile nu par să fie mai bune pentru echipă. De altfel, Gazeta Sporturilor transmite faptul că noii investitori ai lui Dinamo au fost rezidenți o perioadă la un hotel din nordul Capitalei, după care, din cauza restanțelor uriașe, au fost dați afară. Ibericii nu s-au mai mutat la Săftica, ci la un sponsor al grupării alb-roșii.
Un episod jenant s-a petrecut în urmă cu câteva săptămâni, avându-i în prim-plan pe oficialii spanioli ce erau rezidenți la un hotel din nordul Bucureștiului. Acolo au locuit vreme de două luni după ce Pablo Cortacero și compania au preluat clubul în numele Benel International. Ibericii au locuit acolo o vreme, dar datoriile s-au adunat. Au depășit, inițial, 10.000 de euro, apoi suma de 20.000 de euro. Cum plata nu a fost făcută, după mai multe somații, spaniolii au fost invitați să părăsească hotelul! Fără un preaviz, s-au trezit în stradă. Investitorii au fost totuși salvați de partenerul lor, sponsor al echipei, unul dintre cei mai bogați oameni din România, Mohammad Murad.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo