Managerul general va părăsi Dinamo după ce a fost implicat într-un scandal cu fostul antrenor al echipei din Ștefan cel Mare, Florin Bratu.
Am rămas surprins că această declarație vizavi de salariile unor jucători vine din partea unui antrenor. Mi se pare o jignire. Florin Bratu nu e un antrenor care a avut rezultate. Ultimele două experiențe ale sale au fost să retrogradeze în Liga 3 o echipă bună de Liga 2, iar la alta să stea vreo trei etape", a declarat Prunea la DigiSport.
"Eu știu la ce se referă Nistor. Etapa trecută, după victoria 4-1 cu Chindia, Bratu era foarte supărat. Jucătorii noștri erau în vestiar și l-au văzut pe domnul Bratu. Am intrat și i-am auzit. Au avut o reacție... n-ai vrea să știi care. Și Nistor, și alți jucători. Ei, atunci Bratu n-a avut motive să critice... A stat și el la cotitură, a așteptat etapa asta ca să dea în toată lumea.
Romanian Liga I
Alibec i-a transmis un mesaj lui Dan Petrescu. Anunțul tehnicianului de la CFR
ACUM 11 ORE
Nu-i convine când câștigă Dinamo. Eu m-am opus să vină la Dinamo, am insistat ca Dusan Uhrin să fie antrenorul echipei. Am considerat că e un jucător care a trădat echipa. Face parte din grupul de la Cluj, când pentru o mână de crăițari de la un impresar, jucătorii au făcut ce-au făcut”, a continuat el.
Prunea a rezistat doar șase luni la Dinamo și s-a certat cu fanii încă de la primul meci, când partida cu Viitorul a fost suspendată, la Ovidiu.
Nici situația lui Dănciulescu nu este clară, iar contractul lui expiră în iunie 2020.
Dinamo se află pe locul opt în clasament, la două puncte de zona play-off. În ultimii doi ani, echipa din Ștefan cel Mare a fost nevoită să joace în play-out.
Romanian Liga I
Ancelotti: "Așa arăta topul meu 5 la Balonul de Aur, dacă aș fi votat"
01/12/2021 LA 05:54
Romanian Liga I
Haos la CFR! Alibec s-ar fi săturat de Dan Petrescu și a plecat de pe bancă în timpul meciului
30/11/2021 LA 05:39