Managerul general va părăsi Dinamo după ce a fost implicat într-un scandal cu fostul antrenor al echipei din Ștefan cel Mare, Florin Bratu.
Am rămas surprins că această declarație vizavi de salariile unor jucători vine din partea unui antrenor. Mi se pare o jignire. Florin Bratu nu e un antrenor care a avut rezultate. Ultimele două experiențe ale sale au fost să retrogradeze în Liga 3 o echipă bună de Liga 2, iar la alta să stea vreo trei etape", a declarat Prunea la DigiSport.
"Eu știu la ce se referă Nistor. Etapa trecută, după victoria 4-1 cu Chindia, Bratu era foarte supărat. Jucătorii noștri erau în vestiar și l-au văzut pe domnul Bratu. Am intrat și i-am auzit. Au avut o reacție... n-ai vrea să știi care. Și Nistor, și alți jucători. Ei, atunci Bratu n-a avut motive să critice... A stat și el la cotitură, a așteptat etapa asta ca să dea în toată lumea.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Nu-i convine când câștigă Dinamo. Eu m-am opus să vină la Dinamo, am insistat ca Dusan Uhrin să fie antrenorul echipei. Am considerat că e un jucător care a trădat echipa. Face parte din grupul de la Cluj, când pentru o mână de crăițari de la un impresar, jucătorii au făcut ce-au făcut”, a continuat el.
Prunea a rezistat doar șase luni la Dinamo și s-a certat cu fanii încă de la primul meci, când partida cu Viitorul a fost suspendată, la Ovidiu.
Nici situația lui Dănciulescu nu este clară, iar contractul lui expiră în iunie 2020.
Dinamo se află pe locul opt în clasament, la două puncte de zona play-off. În ultimii doi ani, echipa din Ștefan cel Mare a fost nevoită să joace în play-out.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11