Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fanii din DDB au încheiat negocierile cu Ionel Gane! Ce se întâmplă cu antrenorul lui Dinamo

Irina Aldea

Publicat 23/01/2021 la 19:31 GMT+2

Ultrașii din DDB încearcă în continuare să salveze clubul de la pierzanie, iar azi au purtat negocieri cu antrenorul echipei din "Ștefan cel Mare", Ionel Gane.

Jerry Gane

Credit imagine: Eurosport

Dinamo traversează una dintre cele mai dificile perioade din istoria clubului, însă suporterii sunt tot mereu la datorie și încearcă din răsputeri să redreseze echipa preluată în mod nefericit de investitorii spanioli, care le-au livrat jucătorilor și celor din staff doar promisiuni. După ce au convins o parte din fotbaliști să-și prelungeascăînțelegerile și să accepte și o reducere a salariului, dinamoviștii au reușit să asigure stabilitatea și la nivelul băncii tehnice.
Ionel Gane a fost azi convins de suporteri să rămână pe banca tehnică a echipei clasate pe locul 11 în Liga 1. Potrivit ProSport, Gane a acceptat să rămână și după plecarea lui Cosmin Contra, însă a fost la un pas să renunțe în ultimele săptămâni, după ce mai mulți fotbaliști au anunțat că vor să plece de la Dinamo din cauza restanțelor salariale foarte mari.

DDB mai dă o lovitură! L-a convins pe Gane să continue

Echipa l-a transferat ieri pe Gevaro Nepomuceno, fostul jucător al Petrolului. În plus, la Dinamo a ajuns azi și Steliano Filip, iar Gane a început să creadă din nou că se poate bate pentru play-off: "Ne-au venit doi jucători importanți în această săptămână, doi jucători cu experiență. Sunt convins că Filip și Nepomuceno vor aduce un plus echipei", a spus antrenorul.
În ciuda faptului că dinamoviștii trec printr-o perioadă foarte grea, guvernată de instabilitate la nivelul conducerii, Ionel Gane a acceptat să rămână la Dinamo, cel puțin până la finalul sezonului, potrivit aceleiași surse. El ar putea continua și din vară, dacă lucrurile vor cunoaște o îmbunătățire.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo