Dinamo traversează una dintre cele mai dificile perioade din istoria clubului, însă suporterii sunt tot mereu la datorie și încearcă din răsputeri să redreseze echipa preluată în mod nefericit de investitorii spanioli, care le-au livrat jucătorilor și celor din staff doar promisiuni. După ce au convins o parte din fotbaliști să-și prelungeascăînțelegerile și să accepte și o reducere a salariului, dinamoviștii au reușit să asigure stabilitatea și la nivelul băncii tehnice.
Ionel Gane a fost azi convins de suporteri să rămână pe banca tehnică a echipei clasate pe locul 11 în Liga 1. Potrivit ProSport, Gane a acceptat să rămână și după plecarea lui Cosmin Contra, însă a fost la un pas să renunțe în ultimele săptămâni, după ce mai mulți fotbaliști au anunțat că vor să plece de la Dinamo din cauza restanțelor salariale foarte mari.

DDB mai dă o lovitură! L-a convins pe Gane să continue

Romanian Liga 2
Dinamo, victorie cu 2-0, după un joc solid în fața lui FC Brașov! "Câinii", la 2 puncte de play-off
03/12/2022 LA 13:08
Echipa l-a transferat ieri pe Gevaro Nepomuceno, fostul jucător al Petrolului. În plus, la Dinamo a ajuns azi și Steliano Filip, iar Gane a început să creadă din nou că se poate bate pentru play-off: "Ne-au venit doi jucători importanți în această săptămână, doi jucători cu experiență. Sunt convins că Filip și Nepomuceno vor aduce un plus echipei", a spus antrenorul.
În ciuda faptului că dinamoviștii trec printr-o perioadă foarte grea, guvernată de instabilitate la nivelul conducerii, Ionel Gane a acceptat să rămână la Dinamo, cel puțin până la finalul sezonului, potrivit aceleiași surse. El ar putea continua și din vară, dacă lucrurile vor cunoaște o îmbunătățire.
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59