Ziua de 30 martie a fost una neagră pentru fotbalul românesc. Martin Tudor, fostul goalkeeper de la Jiul, Olimpia Satu Mare, Steaua, CFR Cluj și Universitatea Cluj a murit luni dimineață, la doar 43 de ani în urma unui infarct.
Mai mulți suporteri ai "roș-albaștrilor" s-au adunat astăzi pe terenul 5 din Complexul Ghencea, unde formația din Liga a 4-a, pregătită de Daniel Oprița, dispută meciurile de pe teren propriu.
"Am fi vrut de al tău dor/ Să mai strigăm o dată în cor... Martin Martin Tudor Tudor", a fost bannerul afișat de suporterii lui CSA Steaua.
Fotbal
Filmul tragediei în care și-a pierdut viața Martin Tudor. Medicii nu l-au mai putut salva
30/03/2020 LA 09:56
Mesajul de astăzi nu a fost primul de acest fel. Luni seară, aceștia au încălcat restricțiile de rămânere la domiciliu pentru a afișa un mesaj în fața complexului Ghencea.
"Martin Tudor între buturi salvator / Acum stea pe cer, înger păzitor", a fost mesajul "roș-albaștrilor".

Martin Tudor, 184 de meciuri în Liga 1

Pe cât de calm a fost pe teren, în fața atacanților adverși, pe atât de mult s-a consumat ulterior, după ce a îmbrățișat meseria de antrenor cu portarii, mărturisesc apropiații. Tudor voia să facă performanță și în noul rol și era cu sufletul alături de fiecare echipă pe care a antrenat-o. Ultima oară a făcut parte din stafful lui Victor Pițurcă, la Craiova, alături de Adrian Neaga, un fost coleg din perioada Steaua.
184 de apariții a avut Martin Tudor în Liga 1, dintre care 126 în tricoul "roș-albastru".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
26/05/2022 LA 04:52
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03