Fanii din Peluza Cătălin Hildan au strâns 500.000 de euro prin programul DDB și au anunțat planurile pe care le au pentru salvarea echipei preferate. Programul DDB a ajuns la peste 6500 de cotizanți, iar suproterii grupării din Ștefan cel Mare vor cu orice preț ca Ionuț Negoiță să plece. Acesta din urmă nu a reușit să găsească niciun investitor care să preia clubul.
Robert Thomas, unul dintre reprezentanții PCH, a dat detalii despre situația critică de la Dinamo și despre negocierile cu spaniolul Juan Jose Melero Martin. El a anunțat că fanii vor face tot posibilul ca Ionuț Negoiță să nu mai fie finanțatorul clubului.
Nu există niciun dubiu în privința faptului că Ionuț Negoiță nu va mai rămâne la Dinamo. Noi ne vom ocupa de lucrul acesta, să preluăm Dinamo cât mai repede. El nu mai vrea de foarte mult timp să fie acolo, dar încă este. Este o legendă că se joacă de-a vânzarea și atrage investitorii la discuții – Robert Thomas, pentru Pro X
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03

Dinamo, aproape de vânzare

Ultimul nume vehiculat pentru preluarea clubului Dinamo este Juan Jose Melero Marin, care ar fi ajuns la un acord cu Ionuț Negoiță și ar fi semnat un precontract prin care spaniolul se obligă să vireze suma de 500.000 de euro în contul clubului. Totuși, banii nu au ajuns încă la Dinamo, iar fanii așteaptă ca afacerea să se concretizeze înainte să contribuie financiar în continuare.
"Am făcut eforturi să atragem investitori serioși, de aceea am avut anumite dubii care s-au adeverit. Dacă se concretizează ceva, e vorba despre acest imprumut de 500.000 de euro, înseamnă ca sunt în regulă. Încă nu au venit banii, vorbim despre un împrumut care urmează să se concretizeze. S-a vorbit de suporterii care au salvat-o pe Dinamo în presa internațională. Vrem să atragem investitori serioși. Suntem pregătiți să mai plătim, însă nu până se clarifică lucrurile legate de investitorul acestuia și intervenția lui. S-a cerut garanția din partea noastră și a clubului să vorbim cu cineva care poate arăta o sumă de bani. Dacă un investitor poate negocia acum pentru Dinamo, este datorită faptului că suporterii au intervenit în salvarea clubului. Am reușit să plătim salariile pe februarie-martie. Dacă nu reușeam asta, se ajungea la faliment", a mai sus Robert Thomas pentru aceeași sursă.

You Say We Play

Credit imagine: Eurosport

Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58