Reprezentanţii DDB s-au înţeles cu Ionuț Negoiță. Patronul lui Dinamo are la dispoziţie trei zile să ofere anumite acte cerute de suporteri. Imediat după se va finaliza auditul financiar.După 15 zile, la finalizarea auditului financiar, suporterii din programul DDB vor consulta rezultatele și vor decide prin vot dacă vor prelua pachetul majoritar de acțiuni.
În acest moment, suporterii dețin 20,06% dintre acțiunile de la Dinamo, reușind să preia un nou pachet la începutul acestei luni, după un împrumut făcut clubului, din care au fost plătite salariile jucătorilor.
"Astăzi, 10 iulie 2020, a fost făcut cel mai important pas către preluarea Clubului Dinamo de către suporteri. După lungi tergiversări și trageri de timp, după perindarea mai multor personaje, care nu au fost cu adevărat interesate de preluarea clubului, astăzi s-a intrat în linie dreaptă pentru schimbarea acționariatului la Dinamo.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Aceasta este șansa ca DINAMO să nu mai fie al lui Negoiță, ci AL CELOR CARE L-AU ȚINUT ÎN VIAȚĂ! Este un moment istoric ce marchează sfârșitul unei epoci caracterizată de incertitudine și începutul unui drum de reconstrucție la care va trebui să punem umărul cu toții. Un club care a fost condus spre ruină zi după zi, printr-un management prost, prin nepăsare și prin decizii greșite, luate împotriva intereselor clubului. Ultima stricăciune produsă (sau ultimul tun dat) fiind pierderea portarului Piscitelli care și-a reziliat contractul azi-noapte!

SUNTEM SINGURII CARE PUTEM PUNE CAPĂT ACESTEI DISTRUGERI A UNUI CLUB ISTORIC!

Reprezentanții ProgramDDB au semnat documentul prin care, suporterii vor decide viitorul lui Dinamo. Acest memorandum de înțelegere prevede ca în termen 3 zile începând de astăzi, actualul acționar majoritar să pună la dispoziție toate documentele solicitate.
Apoi, în termen de 15 zile, să fie finalizat auditul financiar, ale cărui rezultate să fie comunicate suporterilor acționari. Aceștia vor decide prin vot, pe platforma www.programdd.ro, destinul Clubului. Până la finalizarea acestui proces, ProgramDDB va avea exclusivitate în negocierile pentru preluarea clubului. În tot acest timp vom rămâne deschiși către colaborarea cu orice investitor serios care va dori să se implice în susținerea sau preluarea clubului alături de suporteri.
În ultima jumătate de an, ProgramDDB s-a dovedit a fi cel mai serios partener de discuții, singurul ale cărui promisiuni s-au dovedit a fi reale. Am asigurat supraviețuirea clubului printr-un aport de peste 574.000€, prin care s-au plătit salariile, cheltuielile urgente și S-A OBȚINUT LICENȚA. Astăzi, înainte de semnarea MOU, ProgramDDB a achitat și ultima tranșă de 140.000 lei din împrumutul din iunie, pe baza căruia am preluat al doilea pachet de acțiuni de 10%", se anunţă în comunicatul postat de fani.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20