Suporterii finanțatori ai lui Dinamo și-au pierdut încrederea în Pablo Cortacero și cer din nou mobilizarea pe toate fronturile, după amenințarea primită din partea FRF. Mai exact, gruparea din "Ștefan cel Mare" e obligată să achite restanțele financiare către "angajații relevanți" și către alte entități sportive până în ultima zi lucrătoare a lunii noiembrie. În caz contrar, sancțiunile sunt dure, de la o amendă în valoare de 50.000 de lei, până la excluderea din competițiile viitoare.
Fanii alb-roșilor l-au acuzat pe Pablo Cortacero că nu a emis nici până acum scrisoarea de garanție bancară pe care o promisese săptămâna trecută. În plus, membrii DDB sunt nemulțumiți de faptul că Federația Română de Fotbal comunică în continuare cu Dinamo prin intermediul lui Bogdan Bălănescu și cer ca Ionel Dănciulescu să fie adus înapoi la club.

Haos la Dinamo! Fanii fac apel la mobilizare în lipsa lui Pablo Cortacero

Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
IERI LA 15:53
"Unii dintre voi ne-ați certat destul că nu îi susținem pe spanioli, sau că suntem geloși că au preluat ei clubul. Din partea noastră nu a fost vorba niciodată de așa ceva. Dacă nu am avut încredere în ei, asta s-a întâmplat pentru nu ne-au oferit niciun motiv de încredere. Toate încercările noastre de a ajuta s-au lovit de un zid al lipsei de comunicare. Conducătorii lui Dinamo au ales să comunice doar cu formatorii de opinie care le-au oferit la schimb laude și mesaje pline de optimism nefondat.
Scrisoarea de garanție bancară de care vorbea Pablo Cortacero nu a ajuns niciodată. Oricum era o scrisoare fără nicio valoare. În schimb, la Dinamo a ajuns o altă scrisoare, de la FRF, în care clubul este anunțat că nu îndeplinește cerințele de monitorizare financiară. Clubul are timp până pe 30 noiembrie să facă dovada stingerii datoriilor. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, vor urma sancțiuni.
https://i.eurosport.com/2020/11/10/2934666.jpg
La Rapid, dezastrul a început tot cu o scrisoare ca aceasta. Știm ce a urmat. Același lucru ne așteaptă și pe noi DACĂ NU NE TREZIM și dacă unii dintre dinamoviști continuă să conteste proiectul suporterilor și intențiile celor care iubesc Dinamo dezinteresat. Vă surprinde că scrisoarea îi este adresată lui Bogdan Bălănescu? Asta ar fi ultima problemă pentru noi în momentul ăsta. Dar e o dovadă în plus că singura schimbare de care s-au ocupat ”spaniolii” și pe care au făcut-o în grabă, a fost îndepărtarea lui Dănciulescu.
Pentru că și el este unul care iubește Dinamo dezinteresat. Și el e unul care sacrifică din ce are pentru Dinamo. Și el e unul care spune adevărul și nu poate fi acceptat în cercurile vicioase ale minciunii. O altă măsură a celor pe care unii i-au văzut ca salvatori și ca profesioniștii vieții, a fost scoaterea DDB de pe tricouri.
Nu ne-am milogit de ei să ne pună la loc. Ar fi fost un gest normal prin care să recunoască faptul că fără DDB, Dinamo ar fi murit încă din iarna trecută. Poate acum o sa realizeze toti ca www.programddb.ro este UNICA noastra șansă. Singura mișcare, singurul fenomen care poate atrage și sponsori și investitori serioși și nu pseudo-investitori", se arată în comunicatul fanilor lui Dinamo.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
IERI LA 12:26
Romanian Liga I
Final în play-off-ul Ligii 2! Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1, U Cluj și Chiajna, la baraj
15/05/2022 LA 15:02