Articol scris de Romeo Ene
Moruţan este ultimul jucător apărut pe lista lui Galata, iar Terim şi-a dat acceptul pentru a-l aduce în Turcia. Departamentul de scouting a primit încrederea antrenorului, mai ales după aducerea lui Mostafa Mohamed pentru care a primit foarte multe laude.

Galatasaray îl are de mai mult timp în vizor pe Moruțan

Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35
Galatasaray intenţionează să continue aducerea de jucători tineri, de perspectivă. Galben-roşii, care au întinerit echipa prin transferurile lui Mohamed, Halil, Onyekuru şi Gedson, se vor concentra pe viitorul echipei.
S-a aflat faptul că turcii îl urmăresc pe Moruţan (21 de ani) de la FCSB de mai bine de un an şi jumătate. Transferul se pare că va fi negociat înainte de startul noului sezon. Tânărul jucător, al cărui contract cu FCSB expiră în 2023, este considerat ca fiind "Noul Hagi" datorită poziţiei pe care evoluează, dar şi a piciorului stâng foarte eficient, precizează presa din Turcia.
"Moruțan, ultimul favorit al lui Fatih Terim!", notează takvim.com.tr, fără a preciza suma pe care gruparea cim-bom e dispusă să o achite.
https://i.eurosport.com/2021/02/19/2998306.jpg

Statistici bune pentru Moruțan la FCSB

De Moruţan s-au interesat mai multe cluburi din Europa și țările arabe. Asta și pentru că forma din acest sezon a fost excelentă: jucătorul a contribuit la 14 goluri în 18 meciuri de campionat în acest sezon: 4 goluri şi 10 pase decisive.
Galatasaray îşi propune să-l transfere pe Moruţan şi datorită relaţiei foarte bune pe care o are clubul cu conducerea FCSB. Turcii susțin că negocierile pentru trecerea lui Moruţan în Turcia vor începe în scurt timp, dar rămâne de văzut dacă cele două părți se vor înțelege la preț.
Fotbal
Galatasaray face o nouă mutare de calibru! Juan Mata a semnat cu echipa din Istanbul
09/09/2022 LA 08:47
Ligue 1
PSG a scăpat, în sfârșit, de Icardi! Argentinianul a acceptat să fie împrumutat la o altă echipă
07/09/2022 LA 19:04