Articol scris de Romeo Ene
Moruţan este ultimul jucător apărut pe lista lui Galata, iar Terim şi-a dat acceptul pentru a-l aduce în Turcia. Departamentul de scouting a primit încrederea antrenorului, mai ales după aducerea lui Mostafa Mohamed pentru care a primit foarte multe laude.

Galatasaray îl are de mai mult timp în vizor pe Moruțan

Fotbal
Cum arată topul celor mai valoroși 10 fotbaliști români! Poziții mai bune pentru Moruțan și Cicâldău
IERI LA 05:00
Galatasaray intenţionează să continue aducerea de jucători tineri, de perspectivă. Galben-roşii, care au întinerit echipa prin transferurile lui Mohamed, Halil, Onyekuru şi Gedson, se vor concentra pe viitorul echipei.
S-a aflat faptul că turcii îl urmăresc pe Moruţan (21 de ani) de la FCSB de mai bine de un an şi jumătate. Transferul se pare că va fi negociat înainte de startul noului sezon. Tânărul jucător, al cărui contract cu FCSB expiră în 2023, este considerat ca fiind "Noul Hagi" datorită poziţiei pe care evoluează, dar şi a piciorului stâng foarte eficient, precizează presa din Turcia.
"Moruțan, ultimul favorit al lui Fatih Terim!", notează takvim.com.tr, fără a preciza suma pe care gruparea cim-bom e dispusă să o achite.
https://i.eurosport.com/2021/02/19/2998306.jpg

Statistici bune pentru Moruțan la FCSB

De Moruţan s-au interesat mai multe cluburi din Europa și țările arabe. Asta și pentru că forma din acest sezon a fost excelentă: jucătorul a contribuit la 14 goluri în 18 meciuri de campionat în acest sezon: 4 goluri şi 10 pase decisive.
Galatasaray îşi propune să-l transfere pe Moruţan şi datorită relaţiei foarte bune pe care o are clubul cu conducerea FCSB. Turcii susțin că negocierile pentru trecerea lui Moruţan în Turcia vor începe în scurt timp, dar rămâne de văzut dacă cele două părți se vor înțelege la preț.
Turkish Süper Lig
Suma reală pe care FCSB a încasat-o în schimbul lui Moruțan! Ce clauze are în contract
08/10/2021 LA 15:39
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Daum a dat verdictul înainte de Germania - România. Vești bune pentru tricolori
08/10/2021 LA 11:26