Duelul din Trivale a început cu o schimbare rapidă efectuată de FC Argeș. Ionuț Badea l-a înlocuit pe tânărul Andrei Mirică (19 ani) cu Gabriel Deac, în minutul 2. FC Botoșani a deschis scorul 7 minute mai târziu, prin Alexandru George.
Formația moldoveană și-a dublat avantajul la începutul reprizei secunde, prin Chindriș, iar Mihai Roman a dus scorul la 3-0 în minutul 73. Soarta meciului de la Pitești părea decisă, însă penalty-ul obținut de Mediop le-a reaprins speranțele jucătorilor lui Ionuț Badea.

FC Argeș, aproape de o revenire spectaculoasă în meciul cu FC Botoșani

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Gabi Deac a transformat de la 11 metri, cu un șut la care portarul oaspeților ghicise colțul. FC Argeș a mai marcat o dată în minutul 85, prin experimentatul Năstăsie. Acesta a prins un șut violent de la marginea careului, la care goalkeeper-ul Pap n-a avut reacție. Formația lui Ionuț Badea putea chiar să egaleze pe final, însă FC Botoșani s-a apărat excelent și a ținut cu toată forța de rezultat.
S-a încheiat 3-2 pentru FC Botoșani, formație care se pregătește de meciul din turul 1 preliminar al UEFA Europa League. Moldovenii vor juca pe 27 august (ora 17:00) pe terenul lui Ordabasy, din Kazahstan.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11