Duelul din Trivale a început cu o schimbare rapidă efectuată de FC Argeș. Ionuț Badea l-a înlocuit pe tânărul Andrei Mirică (19 ani) cu Gabriel Deac, în minutul 2. FC Botoșani a deschis scorul 7 minute mai târziu, prin Alexandru George.
Formația moldoveană și-a dublat avantajul la începutul reprizei secunde, prin Chindriș, iar Mihai Roman a dus scorul la 3-0 în minutul 73. Soarta meciului de la Pitești părea decisă, însă penalty-ul obținut de Mediop le-a reaprins speranțele jucătorilor lui Ionuț Badea.

FC Argeș, aproape de o revenire spectaculoasă în meciul cu FC Botoșani

Romanian Liga I
Ancelotti: "Așa arăta topul meu 5 la Balonul de Aur, dacă aș fi votat"
01/12/2021 LA 05:54
Gabi Deac a transformat de la 11 metri, cu un șut la care portarul oaspeților ghicise colțul. FC Argeș a mai marcat o dată în minutul 85, prin experimentatul Năstăsie. Acesta a prins un șut violent de la marginea careului, la care goalkeeper-ul Pap n-a avut reacție. Formația lui Ionuț Badea putea chiar să egaleze pe final, însă FC Botoșani s-a apărat excelent și a ținut cu toată forța de rezultat.
S-a încheiat 3-2 pentru FC Botoșani, formație care se pregătește de meciul din turul 1 preliminar al UEFA Europa League. Moldovenii vor juca pe 27 august (ora 17:00) pe terenul lui Ordabasy, din Kazahstan.
Romanian Liga I
Haos la CFR! Alibec s-ar fi săturat de Dan Petrescu și a plecat de pe bancă în timpul meciului
30/11/2021 LA 05:39
Romanian Liga I
România a ajuns la periferia Europei! Petrescu: "Naţionala nu a făcut nimic, echipele de cluburi 0"
26/11/2021 LA 09:19