Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FC Argeș, aproape de o revenire spectaculoasă în fața lui FC Botoșani, în prima etapă din Liga 1

Cosmin Cioboata

Publicat 21/08/2020 la 20:44 GMT+3

FC Botoșani s-a impus cu 3-2 pe terenul lui FC Argeș, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. A fost primul meci disputat de formația piteșteană în prima ligă, după o pauză de 11 ani.

FC Argeș - FC Botoșani 2-3, în Liga 1

Credit imagine: Eurosport

Duelul din Trivale a început cu o schimbare rapidă efectuată de FC Argeș. Ionuț Badea l-a înlocuit pe tânărul Andrei Mirică (19 ani) cu Gabriel Deac, în minutul 2. FC Botoșani a deschis scorul 7 minute mai târziu, prin Alexandru George.
Formația moldoveană și-a dublat avantajul la începutul reprizei secunde, prin Chindriș, iar Mihai Roman a dus scorul la 3-0 în minutul 73. Soarta meciului de la Pitești părea decisă, însă penalty-ul obținut de Mediop le-a reaprins speranțele jucătorilor lui Ionuț Badea.

FC Argeș, aproape de o revenire spectaculoasă în meciul cu FC Botoșani

Gabi Deac a transformat de la 11 metri, cu un șut la care portarul oaspeților ghicise colțul. FC Argeș a mai marcat o dată în minutul 85, prin experimentatul Năstăsie. Acesta a prins un șut violent de la marginea careului, la care goalkeeper-ul Pap n-a avut reacție. Formația lui Ionuț Badea putea chiar să egaleze pe final, însă FC Botoșani s-a apărat excelent și a ținut cu toată forța de rezultat.
S-a încheiat 3-2 pentru FC Botoșani, formație care se pregătește de meciul din turul 1 preliminar al UEFA Europa League. Moldovenii vor juca pe 27 august (ora 17:00) pe terenul lui Ordabasy, din Kazahstan.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo