FCSB a început tare meciul de la Pitești, iar mingea trimisă din lovitură liberă de Florinel Coman, în minutul 2, a fost reținută de Greab. Câteva secunde mai târziu, Darius Olaru l-a pus la încercare pe goalkeeper-ul nou-promovatei FC Argeș, cu un șut de la marginea careului. Greab a fost atent și a plonjat salvator.
Trupa lui Toni Petrea s-a aflat din nou aproape de gol în minutul 9. Octavian Popescu a reușit o combinație minunată cu Dennis Man, care a trimis în bară, din interiorul careului.
FC Argeș a ieșit la rampă în minutul 13. Piteștenii au ratat o dublă ocazie: mai întâi Dumitru a șutat la colțul scurt, de unde Andrei Vlad a respins excelent. Același Dumitru a recuperat și a centrat în fața porții, iar Palic a trimis cu capul pe lângă poartă.
Romanian Liga I
EXCLUSIV - Petrescu, ca și demis de la CFR! Boloni și-a dat acordul de principiu să vină în Gruia
ACUM 5 ORE
Trupa lui Mihai Ianovschi a continuat să pună presiune la poarta FCSB-ului și putea debloca tabela, după un corner. Mediop a reluat cu capul din câțiva metri, dar Andrei Vlad a plonjat spectaculos și a respins de sub bara transversală.

FC Argeș - FCSB 0-0. Formația "roș-albastră" riscă să piardă poziția de lider în Liga 1

Florinel Coman și-a mai trecut o ocazie în cont în minutul 28, când a trimis un șut cu efect, tot din lovitură liberă. Faza s-a încheiat cu același deznodământ ca în debutul meciului: mingea a ajuns în brațele lui Greab. Man a bifat ultima ocazie a primei reprize, cu o lovitură de cap trimisă pe lângă stâlpul din drepta.
"Roș-albaștrii" au ieșit mai montați de la vestiare și s-au aflat aproape de deschiderea scorului în minutul 51. Coman a finalizat faza cu un șut de la marginea careului, dar n-a nimerit spațiul porții.
FCSB a mai lovit o dată bara în minutul 63, cu o execuție splendidă executată de Coman din lovitură liberă, peste zidul lui FC Argeș. A fost ultima mare ocazie a FCSB-ului, care a plecat cu un singur punct de pe terenul lui FC Argeș.
În urma rezultatului de la Pitești, formația lui Toni Petrea riscă să piardă poziția de lider al Ligii 1. CFR Cluj, aflată la 2 puncte sub FCSB, ar putea trece pe primul la finalul acestei etape. Pentru asta, trupa lui Edi Iordănescu trebuie să învingă Astra Giurgiu, în Gruia, pe 28 ianuarie.
https://i.eurosport.com/2021/01/24/2978140.jpg
Romanian Liga I
Dan Petrescu, întrebat dacă se teme că va fi dat afară de la CFR. Anunțul tehnicianului
ACUM 6 ORE
Romanian Liga I
Lovitură de teatru: CFR vrea să scape cu orice preț de Dan Petrescu. Ce s-a întâmplat
ACUM 6 ORE