Universitatea Craiova a deschis scorul la prima ocazie periculoasă în careul lui FC Argeș. Vlădoiu l-a găsit excelent pe Cicâldău cu o centrare cu efect, iar mijlocașul oltenilor a reluat cu capul în plasă, scăpat complet din marcaj.
Koljic putea dubla avantajul Craiovei un minut mai târziu. Bosniacul a expediat un șut din întoarcere de la marginea careului, însă mingea a lovit doar plasa laterală. Koljic n-a mai iertat la faza imediat următoare, când a primit o pasă minunată, cu câlcâiul, din partea lui Cicâldău.
Atacantul Craiovei a preluat între doi adversari și a finalizat cu un șut violent, sub bara transversală. A fost al 6-lea gol marcat de Koljic în primele 5 runde din noul sezon al Ligii 1.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
IERI LA 13:48

FC Argeș - Universitatea Craiova 1-2. Koljic și Cicâldău, meci excelent la Pitești

FC Argeș a trecut pe lângă gol înainte de pauză, când Malele a ratat incredibil. Elvețianul a trimis pe lângă poartă, din 4 metri. Koljic putea să înscrie din nou după pauză, după o centrare expediată de același Cicâldău. Bosniacul a reluat peste poartă, din careul mic.
FC Argeș a redus din diferență târziu, în minutul 88, prin Honciu. Acesta a trimis printre picioarele lui Pigliacelli, după o dezorganizare în defensiva formației lui Cristiano Bergodi.
S-a încheiat 2-1 pentru Universitatea Craiova, care rămâne pe primul loc în Liga 1, la 5 puncte în fața lui CFR Cluj. Echipa lui Dan Petrescu va evolua duminică (ora 19:00), cu Chindia Târgoviște.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32