Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marius Croitoru, tehnicianul lui FC Botoșani, se bucură de excluderea celor de la Astra din Europa

Cosmin Cioboata

Publicat 06/06/2020 la 20:02 GMT+3

Marius Croitoru, tehnicianul celor de la FC Botoșani, a dezvăluit că se bucură de excluderea Astrei Giurgiu din cupele europene, în sezonul viitor. În acest fel, trupa pregătită de Croitoru va avea o șansă în plus să prindă un loc de Europa League.

Un jucător de la Astra are simptome specifice COVID-19

Credit imagine: Eurosport

Astra Giurgiu a primit o veste teribilă ieri seară. Din cauza unor probleme financiare și de infrastructură, formația pregătită de Bogdan Andone n-a primit licența pentru stagiunea 2020/2021 din cupele europene.
În condițiile actuale, FC Botoșani este principala echipă care va putea beneficia de această decizie. Formația pregătită de Croitoru se află pe locul 5 în playoff-ul Ligii 1, la 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Marius Croitoru, bucuros că Astra Giurgiu a fost exclusă din cupele europene

De amintit estă că nici Gaz Metan Mediaș, aflată pe poziția a 6-a, nu a primit licența pentru cupele europene, motiv pentru care FC Botoșani va avea o șansă în plus să prindă locul 3, acesta fiind obiectivul prinicipal al lui Marius Croitoru, aflat la primul sezon pe banca tehnică a formației moldovene.
Cum am primit vestea? Cu foarte mare bucurie! Recunosc acest lucru, eu nu sunt om cu două feţe, spun exact ce am simţit. Normal că mă bucur fiindcă acum sunt şi mai aproape de o performanţă incredibilă, să duc Botoşaniul în cupele europene chiar de la primul sezon al meu ca antrenor principal. Îmi doresc să ia FCSB Cupa, e normal să vreau acest lucru din moment ce ar fi un avantaj pentru echipa mea. Totuşi, focusul meu principal e să terminăm pe locul 3 in campionat, aceasta e ţinta principală acum la Botoşani. | Marius Croitoru

FCSB o poate ajuta pe FC Botoșani să se califice în Europa League

FC Botoșani ar putea ajunge în Europa League chiar dacă nu prinde un loc pe podiumul Ligii 1. Pentru asta, FCSB va trebui să câștige Cupa României, fiind singura echipă din playoff rămasă în competiție.
Dacă trupa lui Bogdan Vintilă va cuceri Cupa și, în același timp, va încheia pe primele 3 poziții din Liga 1, atunci FC Botoșani va primi automat un loc în Europa League.
Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo