Astra Giurgiu a primit o veste teribilă ieri seară. Din cauza unor probleme financiare și de infrastructură, formația pregătită de Bogdan Andone n-a primit licența pentru stagiunea 2020/2021 din cupele europene.
În condițiile actuale, FC Botoșani este principala echipă care va putea beneficia de această decizie. Formația pregătită de Croitoru se află pe locul 5 în playoff-ul Ligii 1, la 6 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Marius Croitoru, bucuros că Astra Giurgiu a fost exclusă din cupele europene

Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
IERI LA 13:48
De amintit estă că nici Gaz Metan Mediaș, aflată pe poziția a 6-a, nu a primit licența pentru cupele europene, motiv pentru care FC Botoșani va avea o șansă în plus să prindă locul 3, acesta fiind obiectivul prinicipal al lui Marius Croitoru, aflat la primul sezon pe banca tehnică a formației moldovene.
Cum am primit vestea? Cu foarte mare bucurie! Recunosc acest lucru, eu nu sunt om cu două feţe, spun exact ce am simţit. Normal că mă bucur fiindcă acum sunt şi mai aproape de o performanţă incredibilă, să duc Botoşaniul în cupele europene chiar de la primul sezon al meu ca antrenor principal. Îmi doresc să ia FCSB Cupa, e normal să vreau acest lucru din moment ce ar fi un avantaj pentru echipa mea. Totuşi, focusul meu principal e să terminăm pe locul 3 in campionat, aceasta e ţinta principală acum la Botoşani. | Marius Croitoru

FCSB o poate ajuta pe FC Botoșani să se califice în Europa League

FC Botoșani ar putea ajunge în Europa League chiar dacă nu prinde un loc pe podiumul Ligii 1. Pentru asta, FCSB va trebui să câștige Cupa României, fiind singura echipă din playoff rămasă în competiție.
Dacă trupa lui Bogdan Vintilă va cuceri Cupa și, în același timp, va încheia pe primele 3 poziții din Liga 1, atunci FC Botoșani va primi automat un loc în Europa League.
https://i.eurosport.com/2020/06/04/2828133.jpg
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32