FCSB a început în forță deplasarea de la FC Botoșani. Elevii lui Toni Petrea au deschis scorul în minutul patru prin Octavian Popescu. Mijlocașul a șutat puternic de la marginea careului, mingea a fost deviată de Papa iar scorul era 0-1. În aceeași fază, Meleke a comis un fautl în careu pentru care ar fi putut fi eliminat, însă arbitrul nu a luat nicio măsură.
În minutul 13 moldovenii și-au complicat singuri partida: Darius Olaru a fost faultat în careu de Braun iar arbitrul nu a ezitat și a dictat penalty. Lovitura de pedeapsă a fost executată impecabil de Olimpiu Moruțan, cel care a dublat astfel avantajul bucureștenilor.

FC Botoșani - FCSB 1-3. Victorie esențială pentru bucureșteni

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
După al doilea gol al FCSB-ului, partida a fost una echilibrată, iar în cele din urmă, în minutul 28 Botoșani a reușit să reducă din diferență după o preluare superbă a lui Ongenda, finalizată cu un lob peste portarul advers.
Ovidiu Popescu a ratat după doar un minut o ocazie uriașă pentru FCSB: singur cu Pap, în interiorul careului, a șutat direct în portar.
În minutul 73, Darius Olaru a fost din nou faultat în careu, de Chindriș de această dată. Din nou penalty pentru FCSB, din nou gol Moruțan, rețetă simplă.
Așadar FCSB s-a impus cu 3-1 în deplasarea de la Botoșani și se menține la două puncte distanță de liderul CFR Cluj, care s-a impus astăzi la Clinceni.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11