FCSB a început în forță deplasarea de la FC Botoșani. Elevii lui Toni Petrea au deschis scorul în minutul patru prin Octavian Popescu. Mijlocașul a șutat puternic de la marginea careului, mingea a fost deviată de Papa iar scorul era 0-1. În aceeași fază, Meleke a comis un fautl în careu pentru care ar fi putut fi eliminat, însă arbitrul nu a luat nicio măsură.
În minutul 13 moldovenii și-au complicat singuri partida: Darius Olaru a fost faultat în careu de Braun iar arbitrul nu a ezitat și a dictat penalty. Lovitura de pedeapsă a fost executată impecabil de Olimpiu Moruțan, cel care a dublat astfel avantajul bucureștenilor.

FC Botoșani - FCSB 1-3. Victorie esențială pentru bucureșteni

Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
IERI LA 20:20
După al doilea gol al FCSB-ului, partida a fost una echilibrată, iar în cele din urmă, în minutul 28 Botoșani a reușit să reducă din diferență după o preluare superbă a lui Ongenda, finalizată cu un lob peste portarul advers.
Ovidiu Popescu a ratat după doar un minut o ocazie uriașă pentru FCSB: singur cu Pap, în interiorul careului, a șutat direct în portar.
În minutul 73, Darius Olaru a fost din nou faultat în careu, de Chindriș de această dată. Din nou penalty pentru FCSB, din nou gol Moruțan, rețetă simplă.
Așadar FCSB s-a impus cu 3-1 în deplasarea de la Botoșani și se menține la două puncte distanță de liderul CFR Cluj, care s-a impus astăzi la Clinceni.
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
IERI LA 18:22
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32