FC Botoșani continuă să spere la un loc de Europa League după ce moldovenii au învins-o pe Gaz Metan Mediaș și au egalat în acest moment la puncte FCSB, formația care ocupă locul trei în clasament.
Echipa antrenată de Marius Croitoru a început foarte bine partida, deschizând scorul în minutul 15 prin șutul lui Dugandzic. Acesta a ajuns la opt goluri în opt meciuri pentru Botoșani. În minutul 35 Keyta a stabilit scorul final după o pătrundere în careu spectaculoasă care s-a încheiat cu un șut imparabil la colțul lung.î

Antrenorul Marius Croitoru, furios după meci

Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32
"Marii cunoscătorii ai fenomenului s-au grăbit să ne facă praf, dar n-au ţinut cont că aceşti băieţi nu s-au antrenat şapte zile în care am jucat cu primele două clasate din România. Aşa e când te pricepi la acest fenomen şi ştii mult mai multe decât cei care sunt în fenomen. A fost o săptămână infernală fără niciun antrenament, pentru că cei care au jucat nu au putut face niciun antrenament.
Dar marii cunoscători ai fenomenului au tras repede concluzia că nu suntem demni de play-off. Uitaţi că suntem demni de play-off. Eu nu sunt mulţumit de echipă, trebuie să avem altă dinamică în joc şi vreau să ne punem la punct şi cu pregătirea fizică. Credem că putem termina play-off-ul pe podium. Dacă pleacă Dugandzic, ne va fi foarte greu. Dar dacă va pleca, probabil că va pleca în schimbul unei sume foarte bune, astfel că vom putea aduce un alt atacant de mare valoare. Nu rămâne decât să fim inspiraţi când facem această alegere", a declarat Marius Croitoru, conform TelekomSport.
https://i.eurosport.com/2020/06/25/2838997.jpg
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
22/09/2021 LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36