După ce a recunoscut că nu știe cum va ajunge echipa sa în Kazahstan, Valeriu Iftime a făcut o nouă declarație amuzantă când a fost întrebat despre ultimul transfer realizat de Botoșani. Patronul formației moldovene a anunțat că s-a ajuns la un acord comun cu un apărător francez, însă n-a știut să-i spună și numele.
Într-un interviu oferit pentru DigiSport, Iftime a mărturisit că l-a urmărit pe respectivul jucător doar pe Youtube. Acesta a jucat în Ligue 1 și ar urma să-l înlocuiască pe Andrei Chindriș, ca și plecat la Mouscron.
"Am adus un fundaș central, de naționalitate franceză, în locul lui Chindriș, care oricum n-a plecat încă, cu bagaj. L-am văzut pe YouTube pe francez, a jucat în prima ligă de la ei (n.r. - Ligue 1), are 24 de ani. Nu știu cum îl cheamă.", a declarat Iftime, pentru DigiSport.
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
ACUM 16 ORE

FC Botoșani se află la a doua participare în Europa League

FC Botoșani a avut noroc la tragerea la sorți și va juca cu cel mai ușor adversar posibil în turul 1 preliminar al UEFA Europa League. Formația lui Marius Croitoru va evolua în deplasare cu FC Ordabasy Shymkent, din Kazahstan. Celelalte două variante erau Partizan Belgrad și Lech Poznan, cluburi renumite din fotbalul european.
În sezonul precedent, Ordabasy a terminat pe locul 3 în campionatul din Kazahstan, iar acum se află pe locul 7, cu 4 puncte din 4 meciuri. FC Botoșani nu se află la prima participare în cupele europene. Moldovenii au mai jucat în Europa League în sezonul 2015/2016. La vremea respectivă, clubul din Liga 1 trecea cu 4-2 la general de Spartaki Tskhinvali (Georgia), în turul 1 preliminar, urmând să fie eliminat în turul 2 de Legia Varșovia (Polonia), scor 0-4 (la general). Formația moldoveană a încheiat playoff-ul din Liga 1 pe locul 4.
În ciuda faptului că nu s-au clasat pe loc de Europa League, moldovenii au obținut calificarea în cea de-a doua competiție europeană ca urmare a faptului că Astra Giurgiu (locul 3) n-a primit licența pentru Europa.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
IERI LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32