Partida de la Ovidiu a fost cu adevărat spectaculoasă, mai ales în partea secundă, atunci când Gheorghe Hagi a fost eliminat în minutul 84 pentru ieșirile nervoase de la marginea terenului. În prima parte, băieții lui Mihai Teja au deschis scorul prin Adrian Bălan, în minutul 39, din lovitură de la 11 metri. În parte a doua, Viitorul a rămas în 10 minute din minutul 54, când fundașul de Nooijer a fost eliminat la al doilea cartonaș galben primit.

FC Viitorul – Poli Iași 2-1 | Viitorul, victorie în 10 oameni

În cea de-a doua repriză, Hagi a luat imediat măsuri. În minutul 59, fostul lider al Generației de Aur i-a scos pe Casap și Ciobanu și i-a introdus pe teren pe Filip, repsectiv Matei. Mai apoi, în minutul 64, Iancu a fost și el înlocuit de Ganea. În minutul 80, FC Viitorul a primit și ea lovitură de la 11 metri, iar Vlad Achim a transformat egalând situația de pe tabelă.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
ACUM 21 ORE
Arbitrul de la centru, Adrian Comănescu, a acordat pe întreaga durată a partidei 11 cartonașe galbene și l-a trimis mai apoi și pe Hagi în tribune pentru a vedea restul meciului. În minutul 90+1, Rivaldinho a rezolvat partida printr-un gol marcat dintr-o pasă a lui Matei. În etapa cu numărul 11, FC Viitorul întâlnește în deplasare Universitatea Craiova, în timp ce Poli Iași va evolua acasă cu Sepsi Sf. Gheorghe.

FC Viitorul – Poli Iași 2-1 | Rivaldinho: Am avut sânge rece în fața porții

Rivaldinho a rezolvat partida de la Ovidiu și a dus FC Viitorul pe locul 2 în clasament, la egalitate de puncta cu CFR Cluj, campioana României. Mijlocașul brazilian a mărturisit ce le-a spus Gheorghe Hagi la pauză.
”Atacantul trebuie să aibă sânge rece în fața porții și eu am avut. A fost o zi în care jocul nu a fost cum am vrut, dar am luptat până la sfârșitul meciului și așa am câștigat. Mister ne-a zis să avem răbdare, să pasăm că vor veni ocaziile. Noi am avut și iată că am câștigat. Eu am crezut până la final. Știam că nu va fi ușor, dar am luptat și cel mai important este că am câștigat. E greu că vom juca luni, joi și duminică. Avem timp scurt să ne refacem, dar asta este. Trebuie să intră și să câștigăm meciurile”, a spus Rivaldinho după meci.

FC Viitorul – Poli Iași 2-1 | Mihai Teja: Ne-am bătut singuri, avem acest dar

Mihai Teja s-a arătat dezamăgit la finalul meciului de cum s-a desfășurat partida, de faptul că au condus la pauză, însă au pierdut controlul în partea a doua, când au cedat complet. Teja a comentat și pe marginea arbitrajului și a considerat că penalty-ul acordat adversarilor a fost prea ușor oferit.
”Ne-am bătut singuri, avem acest dar. Conducem cu 2-0 și ne egalează Chindia, conducem cu 2-0 și ne bate Gaz Metan. Azi, conducem cu 1-0 și avem om în plus și pierdem. Le-am spus jucătorilor în vestiar că vom regreta aceste meciuri pe care le pierdem după ce avem avantaj. Nu avem liniște. Cea mai mare greșeală este a noastră, că nu am câștigat acest meci. Am dominat tactic și fizic. Nu ne-am putut desprinde. Viitorul e cea mai bună echipă din România. Îmi pare rău că pentru cinci minute din meci, ne pierdem busola. De ce să vrei să îi bagi în joc, dacă ai dat pe bune cartonașul roșu și penalty-ul? A dat orice cartonaș galben. Cred că de-abia aștepta un brânci pentru a da penalty. Sub presiunea publicului, de ce să vrei să întorci lucrurile? Asta am simțit pe margine, că de-abia aștepta să luăm și noi un roșu, sau să de dea un penalty, să ne egaleze”, a declarant Mihai Teja la finalul meciului.

FC Viitorul – Poli Iași 2-1 | Echipele de start

FC Viitorul: Căbuz - Boboc, Artean, P. Iacob, De Nooijer - Casap, Achim, Ciobanu - Houri, Iancu, Rivaldinho
Rezerve: Cojocaru, G. Ganea, C. Matei, S. Filip, Leca, Dulca, Calcan.
Antrenor: Gheorghe Hagi
Poli Iaşi: Târnovanu - Gallego, Frăsinescu, Diallo, A. Radu - Mihalache, Loshaj - Almada, Passaglia, Horşia - Ad. Bălan
Rezerve: Rusu, Cabral, An.Cristea, Chelaru, I. Cristea, D. Popadiuc, N. Bădic.
Antrenor: Mihai Teja
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20