Getty Images

FCSB a încheiat la egalitate pe terenul lui FC Botoșani, în prima etapă a play-off-ului Ligii 1

FCSB a încheiat la egalitate pe terenul lui FC Botoșani, în prima etapă a play-off-ului Ligii 1

29/02/2020 la 23:05

FCSB încheiat la egalitate meciul de pe terenul lui FC Botoșani, scor 2-2, în primul meci din play-off-ul Ligii 1.

Marko Dugandzic a deschis scorul în minutul 5, când a reluat cu capul din centrarea lui Jonathan Rodriguez. 7 minute mai târziu, Dennis Man a restabilit egalitatea pe tabelă cu un şut superb de la marginea careului, în faţa căruia portarul Hankic nu a avut reacție.

Darius Olaru a adus formația lui Bogdan Vintilă în avantaj la sfârşitul primei reprize, după o pasă minunată reușit de Man, prin care și-a lăsat colegul singur cu portarul lui FC Botoşani. Dugandzic a reuşit "dubla" în minutul 52, după ce Bălgrădean a respins balonul exact în faţa atacantului formaţiei lui Marius Croitoru.

S-a încheiat 2-2, iar surpriza play-off-ului, FC Botoşani, rămâne pe locul 2, cu 24 de puncte. De cealaltă parte, "roș-albaștrii" încheie podiumul, cu un punct mai puțin decât adversara din această seară.

În următoarea rundă, FCSB va primi vizita Universității Craiova, în timp ce FC Botoşani o va întâlni pe Astra Giurgiu, în deplasare.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.