Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB a oficializat încă două transferuri! Cine sunt jucătorii prezentați alături de Alexandru Crețu

Nicu Savin

Actualizat 12/06/2021 la 18:37 GMT+3

FCSB a prezentat oficial primele 3 transferuri ale verii. Pa lângă Alexandru Crețu, al cărei mutare s-a anunțat de săptămână trecută, clubul din capitală le-a spus "bun-venit" și austriacului Stipe Vucur, respectiv Andrei Cordea.

Andrei Cordea

Credit imagine: Eurosport

După ce campioana CFR Cluj s-a mișcat foarte bine pe piața transferurilor în această vară, FCSB nu vrea să rămână mai prejos și a anunțat oficial alte două transferuri, după ce săptămâna trecută perfectase mutarea lui Alexandru Crețu.
Cei doi jucători noi ai "roș-albaștrilor" sunt Stipe Vucur și Andrei Cordea. Primul este un fundaș central de 1,95 m, care a evoluat în sezonul trecut la Hallecher, în Liga a 3-a din Germania. Crescut de Salzburg, austriacul de 29 de ani are în CV echipe precum Erzgebirge Aue, FC Kaiserslaurten sau Haiduk Split și a semnat din postura de jucător liber de contract cu vicecampioana României.

FCSB a oficializat al 3-lea transfer al verii

Andrei Cordea este un nume mult mai cunoscut fanilor celor de la FCSB. Un mijlocaș ofensiv de doar 21 de ani, Cordea a impresionat în sezonul trecut la Academica Clinceni, unde a ajuns de la Novara, club care l-a achiziționat de la o vârstă fragedă, dar unde românul nu a reușit să se impună.
Conform site-ului de specialitat transfermarkt.com, FCSB i-a plătit Academicii Clinceni suma de 50.000 de € în schimbul lui Cordea.
"FCSB anunță semnarea contractelor cu Alexandru Crețu, Andrei Cordea și Stipe Vucur.
Aceștia au efectuat deja vizita medicală alături de roș-albaștri, iar sâmbătă s-au pregătit pentru prima dată sub comanda antrenorului Dinu Todoran, care l-a înlocuit, începând cu luna iunie, pe Anton Petrea.
Andrei Cordea, în vârstă de 21 de ani, va purta tricoul cu numărul 98, Alexandru Crețu (29 ani) va evolua cu numărul 8, în timp ce Stipe Vucur (29 ani) va avea tricoul cu numărul 29.
FCSB le urează Bun Venit și mult succes tuturor!", a fost mesajul postat pe contul oficial de Instagram al celor de la FCSB.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo