Adi Popa s-a aflat în proces cu FCSB în ultimele luni, după ce a fost trimis în șomaj tehnic la începutul pandemiei. Atacantul de 32 de ani nu a fost de acord cu decizia clubului bucureștean și l-a dat în judecată, iar în final a avut câștig de cauză.
Popa, în prezent la Academica Clinceni, a dezvăluit în urmă cu două zile că FCSB riscă să fie depunctată dacă nu-i va plăti daune în valoare de aproximativ 50.000 de euro în următoarea perioadă.

FCSB a scăpat de depunctare, după ce și-a achitat datoriile față de Adi Popa

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
În cele din urmă, "roș-albaștrii" s-au conformat și și-au achitat datoriile. Anunțul a fost făcut chiar de Adi Popa în această seară:
"A fost ultimul lor termen de plată. Într-un final e ok că s-a terminat acest proces și mi-am primit drepturile", a spus Adi Popa, pentru sport.ro.
Potrivit sursei citate, și Alexandru Stan (rămas liber de contract) a primit daune în valoare de 25.000 de euro din partea FCSB-ului, după ce a câștigat, la rândul său, procesul cu clubul bucureștean.

Adi Popa ajunsese să câștige 2.200 de lei la FCSB

La începutul pandemiei de coronavirus, FCSB a trimis în șomaj tehnic jucătorii, iar printre cei care nu au acceptat decizia conducerii s-a numărat și Adi Popa.
Atacantul cu 24 de selecții la națională revenise recent la formația "roș-albastră", sub formă de împrumut de la Reading, și avea cel mai mare salariu: 20.000 de euro/lună. După ce intrat în șomaj tehnic, Popa ajunsese să încaseze numai 2.200 de lei.
"Șomajul tehnic era de 22 de milioane (n.r 2.200 de lei). Ciudată această chestie cu șomajul, duce spre SF (n.r Științifico-fantastic) ce se întâmplă la noi, în România. Nu mi s-ar părea normal, chiar dacă ar fi legal, să ți se reducă salariul cu 90%, e incredibil.
Am câștigat jumătate din bani în prima instanță, iar în a doua am câștigat restul. Dar sunt două luni de când nu am primit motivarea. Am câștigat, dar nu știu ce am câștigat. Am câștigat restul banilor, dar clubul nu plătește până nu vine motivarea. Nu înțeleg cum se judecă. Am câștigat ceva, dar nu știu ce (râde). Sunt reprezentat de AFAN, însă n-au ce să facă", spunea, la finalul anului trecut, Adi Popa, pentru Digisport.
Adi Popa s-a despărțit în vară de FCSB, iar acum evoluează la Academica Clinceni.
https://i.eurosport.com/2021/01/29/2980923.jpg
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11