FCSB, vicecampioana României în ultimii 4 ani, a ajuns la un acord cu compania de pariuri de sportive, Betano. Conform Prosport, contractul a fost deja parafat iar anunțul oficial urmează să fie făcut de cele două parți.
Valoarea contractului este de 1 milion de euro. Patronul FCSB, Gigi Becali, a confirmat suma pe care o va încasa de pe urma contractului. Deși inițial a apărut varianta că Betano va înlocui City Insurance pe echipamentul FCSB-ului, clubul a emis un comunicat prin care a dezmințit acest lucru.
”City Insurance este și va rămâne partenerul principal al clubului nostru, în conformitate cu contractul semnat între cele două companii și datorită bunei colaborări pe perioada derulării contractului, în care City Insurance a dovedit corectitudine, responsabilitate și respect față de obligațiile asumate! Tocmai din aceste motive, suntem mândri să amintim că City Insurance este cel mai statornic partener principal al clubului nostru” a anunțat FCSB.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Probleme pentru Universitatea

Parteneriatul dintre FCSB și Betano ridică un semn de întrebare important. Asta deoarece compania de pariuri sportive este și sponsor la Universitatea Craiova iar sigla apare pe echipamentul acestui club. Iar Regulamentul de Organizare a Activităţii Fotbalistice (ROAF) nu permite ca două cluburi să aibă același sponsor inscripționat pe piept. Cei de la Craiova au contract cu Betano din 2017.
”Pentru protejarea integrităţii sportive a competiţiilor, un club afiliat nu are dreptul ca direct sau indirect: să încheie un contract cu un partener comercial care a încheiat deja un astfel de contract cu un alt club din aceeaşi categorie competiţională, dacă prin contract se stabileşte obligaţia clubului de a purta numele partenerului comercial pe echipamentul jucătorilor” este articolul din ROAF care interzice ca FCSB și Craiova să poarte concomitent sigla Betano pe echipament.
O posibilă rezolvare ar fi modificarea acestui articol din Regulament, în condițiile în care în alte țări o asemenea situație este permisă.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20