Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, a dezvăluit că Haruț l-a sunat și i-a spus că nu poate să semneze contractul cu FCSB. Motivul? Clubul bucureștean voia să-l "lege" pe fundaș cu "două contracte", valabile pe o perioadă totală de 7 ani.
Abordarea FCSB-ului a stârnit controverse astfel că a intervenit și președintele asociației fotbaliștilor, Emilian Hulubei.

FCSB riscă să fie amendată pentru abordarea din cazul Haruț

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
„Nu este legală, în primul rând, și nu este regulamentară. Pentru că, în cazul în care ai două contracte semnate, pe timpul derulării primului contract, dacă nu ești plătit și îți depui memoriu, devii liber de contract, după un an de zile sau doi ani de zile, ce se întamplă?
Trei ani de zile joci la altă echipă și după revii pe contractul următor la FCSB? Deci n-ai cum să faci așa ceva. Regulamentul FIFA spune foarte clar că se poate încheia doar un singur contract. Ba mai mult, dacă înregistreazi un contract, ai obligația să-l înregistrezi în 45 de zile.
FCSB riscă o amendă, din câte știu eu, și nu mai știu exact dacă și o suspendare, eventual. Dar o amendă riscă sigur”, a declarat Hulubei pentru ProSport.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11