Patronul lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, a dezvăluit că Haruț l-a sunat și i-a spus că nu poate să semneze contractul cu FCSB. Motivul? Clubul bucureștean voia să-l "lege" pe fundaș cu "două contracte", valabile pe o perioadă totală de 7 ani.

Abordarea FCSB-ului a stârnit controverse astfel că a intervenit și președintele asociației fotbaliștilor, Emilian Hulubei.

Romanian Liga I
A înscris în poarta Realului în Champions League, iar astăzi a semnat cu Academica Clinceni
ACUM 14 ORE

FCSB riscă să fie amendată pentru abordarea din cazul Haruț

„Nu este legală, în primul rând, și nu este regulamentară. Pentru că, în cazul în care ai două contracte semnate, pe timpul derulării primului contract, dacă nu ești plătit și îți depui memoriu, devii liber de contract, după un an de zile sau doi ani de zile, ce se întamplă?

Trei ani de zile joci la altă echipă și după revii pe contractul următor la FCSB? Deci n-ai cum să faci așa ceva. Regulamentul FIFA spune foarte clar că se poate încheia doar un singur contract. Ba mai mult, dacă înregistreazi un contract, ai obligația să-l înregistrezi în 45 de zile.

FCSB riscă o amendă, din câte știu eu, și nu mai știu exact dacă și o suspendare, eventual. Dar o amendă riscă sigur”, a declarat Hulubei pentru ProSport.

Romanian Liga I
Darius Olaru, aproape de Premier League! Ce sumă ar putea încasa FCSB în schimbul mijlocașului
ACUM 18 ORE
Romanian Liga I
Mesajul emoționant postat de Juan Camara după plecarea de la Dinamo: ”Nu mi-am imaginat așa ceva!”
ACUM 21 ORE