Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB - Astra, 20.30. Duelul celor mai în formă echipe de Liga 1. Echipele de start

Sebastian Ujica

Actualizat 23/11/2019 la 22:25 GMT+2

Partida FCSB - Astra Giurgiu poate fi urmărită live text pe Eurosport.ro. Ambele echipe vin după câte 4 victorii consecutive în Liga 1.

William de Amorim nu mai este jucătorul FCSB-ului

Credit imagine: Eurosport

FCSB 1-3 ASTRA

Min 90+3. Gol Astra! Contraatac rapid al echipei lui Bogdan Andone, mingea ajunge la Gabi Enache care înscrie cu un șut pe jos
Min 62. Gol Astra! Alibec reușește dubla după pasa perfectă a lui Budescu
Min 30 . Gol Astra! Alibec egalează cu un șut sub bară din careu
Min 19. Gol FCSB! Gnohere trimite în poarta goală după un șut respins de Lazar în bară
A început partida!
Iată echipele de start:
  • FCSB: Bălgrădean - Creţu, Cristea, Soiledis, Panţâru - Ov Popescu, Oaidă, Tănase - Man, Gnohere, Coman
    Rezerve: A. Vlad, C. Manea, Nedelcu, Moruțan, Momcilovic, I. Vînă, I. Hora
  • Astra Giurgiu: Lazar - Grahovac, Tamaş, Dima, Radunovic - Bruno, Şerban, Crepulja, Răduţ - Budescu, Alibec
    Rezerve: Kitanov, Begue, Dandea, Trusescu, F. Matei, V. Gheorghe
------------
FCSB și Astra se întâlnesc în etapa a 17-a din Liga 1. Sâmbătă, 23 noiembrie, de la ora 20:30, cele două formații vor juca pe Arena Națională.
În conferința de presă de dinaintea partidei cu giurgiuvenii, antrenorul vicecampioanei României, Bogdan Argeș Vintilă, a vorbit despre forța jucătorilor Astrei, dar și despre singurul gând pe care îl are echipa sa, victoria.
"Un meci interesant, cu o echipă bună, din primele șase și dorim să continuăm drumul către locul 1 cu o victorie. Întâlnim o echipă experimentată, cu jucători foarte buni, dar am încredere că jucătorii mei vor forma o echipă și vom câștiga jocul. Au jucători buni, sunt o echipă experimentată. Au jucători care pot face diferența. Sunt jucători imprevizibili.
Nu e vorba de o tactică specială, trebuie să ne facem noi jocul nostru. Sperăm să fim în continuare pe val. A fost bună pauza. Mi-a prins bine. Sper să continuăm pe aceeași linie. Am reușit să aduc la un nivel bun și jucătorii care erau mai în urmă cu pregăitrea. Trebuie să fim concentrați timp de 90 de minute. Nu există moment de relaxare în jocul de mâine seară", a spus Bogdan Vintilă, care nu este speriat că tehnicianul Astrei a fost antrenorul FCSB-ului:
"Și eu îi știu pe mulți de la Astra. Am fost și eu acolo, deci suntem chit. El îi cunoaște pe jucătorii de la FCSB și eu pe cei de la Astra".
FCSB este pe locul cinci în clasamentul Ligii 1, cu 27 de puncte, în timp ce Astra ocupă poziția a treia, cu 28 de puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo